Nagy hülyeséget csináltam? Lefeküdtem a sógorommal. Nem tudom miért csak a helyzet adta. Mit csináljak? Elmondjam a férjemnek? Vagy titokban tartsam? Megbántam
a tesom meg a sógor swingerklubba járnak ezért sztem nem akadna ki. de a férjem régimódi és hetente csak 3szor sexelünk kb abbol is 2 az a hétvége hétköznap meg koplalás.
Basszus ha a férjed nem elégit ki válj el,de ne a sógórral pótold ami hiányzik...Swingerklub gratulálok,akor lehet trippert is ajándékozott neked a sógor nem csak orgazmust...
swingerklub? ez egyre izgibb :D
gondolom szereted a férjed és nem akarsz elválni, akkor ne mondd el. ha meg elmondod, és ahogy írtad, hogy régimódi .. hűűha... sztm válni akarna és azt sem tennéd zsebre amit anyóstól kapnál. nem volt szép dolog, de ettől még nem vagy rib@nc, mint ahogyan a sok szűzies, hibátlan életet élők írták. bezzeg ha egy pasi tesz ilyet annak gratulálni kell, jó van barátom ügyes vagy, még egy strigula, de ha nő a csaló akkor már rögtön rib@nc meg kurv@ lesz ... inkább élvezd az életet és tudj titkot tartani, emellett is lehetsz szerelmes.
na, lehet kommentelni, prűd népség ... fúúúúúj :D
Miért nem mered elmondani? Félsz, hogy nem fog neki tetszeni ? Nem vállalod fel a felelősségedet, őt megbánthatod, attól hogy nem tudja, még megbántottad, de ő téged ne bántson meg azzal amit kapnál érte ha elmondanád. Önző vagy ! Szégyelld magad !
Lehet, hogy megérdemelnéd, hogy sógor elmondja neki, lehet hogy még így is jársz majd. Szóval döntsd el valahogy hogy minden nap ezen fogsz izgulni mostantól, vagy te bevallod.
"a sógorom biztos nem szólja el magát mert egyenlőre a tesóm lakásában lakik munkája nincs gyereket terveznek nem hülye és 1szeri alkalom volt csupán"
"a tesom meg a sógor swingerklubba járnak ezért sztem nem akadna ki."
Most akkor hogy is van ez?!
Ahhh, kérdező! Az a baj, hogy a férjed sokkal jobbat érdemel nálad! Remélem erre mihamarabb rájön!
Anyátok büszke lehet rátok, két csodás felnőtt nőt nevelt!
Gusztustalan vagy, én a férjed helyébe úgy rúgnálak ki, hogy a lábad se érné a földet.
én zsarolnám a kérdezőt
ha nem fekszik le velem újra és újra akk kitálalok a férjének mindent :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!