Lefeküdtem a főnökömmel! Hogyan tovább? Terhes vagyok (bővebben lent. )
Nyári gyakorlaton vagyok egy cégnél. Volt egy buli a dolgozók között, kicsit többet ittunk a főnökömmel a kelleténél, és hát megtörtént a dolog. Nagyon bejön nekem a férfi, és én is neki. De van 2 bibi. Terherbe estem. A baba tuti hogy a pasié mert mással nem voltam már több hónapja. A másik, van menyasszonya a pasinak. :S Nem tudom hogy el e mondtam neki hogy babát várok Tőle, ezzel tönkretenném e a kapcsolatukat, vagy otthagyná értem és a babáért a menyasszonyát?! Nem tudom mi tévő legyek :S
20/L
És akkor mit tennél? A szüleidtől mégsem várhatod el, hogy megveregessék a vállad, hogy "lányom büszke vagyok rád" és hogy ők eltartsák a gyerekedet.
21/L
Nem értem, miért kell a kérdezőt leribancozni!
Szerelmes! Az egyik kommentelő, aki azt írta, hogy biztos hogy többször is megcsalta már mással a menyasszonyát, felpontoztam. Egyetértek. Aki egyszer megcsalja a párját, megteszi többször is. A szexhez két ember kell!!!! Nem kell leribancozni senkit, ugyanis a pasi ugyanolyan hibás mint a kérdező!!!! Elég baj neki, hogy terhes lett, nem kell még jobban lelkiismeret furdalást okozni neki!
Kedves kérdező!
Semmi mást nem tudsz tenni, minthogy elmondod a főnöködnek, hogy terhes lettél. Te döntesz, felneveled, vagy sem. Együtt kell megbeszélnetek, itt hiába kérsz tanácsot, mindenkit leugatnak.
Ha egy csepp eszed van, akkor beszélsz a főnökkel mielőbb.
Megjegyzem nem tudom, hogy tudsz ilyen pasiért rajongani, amit csinál, az un-do-rí-tó. A legnagyobb büntetés lenne neked a butaságodért az, ha otthagyná a menyasszonyát, megszülnéd a gyereket, aztán téged ids ugyanúgyx otthagyna. Mert otthagyna.
Nem az a baj, hogy szexeltetek. Megesik. Nem is az, hogy a főnököddel, aki már nem szabad. Nem is az, hogy nem védekeztetek.
A baj az, hogy te most egy ember, a gyereked életével szórakozol, próbálod megfogni vele a főnököt ahelyett, hogy észhez térnél végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!