Anyukám megtudta, hogy lefeküdtem a barátommal, most meg itt őrjöng. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyok együtt a barátommal, és lefeküdtem vele mert szeretem ő is engem. 19! éves vagyok a barátom pedig 23. Elmondtam anyunak, hogy lefeküdtem vele, most meg itt őrjöng mint egy őrült, hogy hogy képzelem ezt, meg hogy soha többet nem jöhet ide a barátom, nem akarja látni, hogy művelhetett velem ilyet. Kiborít. Könyörgöm 19 éves vagyok. hogy magyarázzal el neki hogy nem 15 éves felelőtlen kis csitri vagyok.2011. júl. 29. 12:22
1/39 anonim válasza:
hát azért anyád jól teszi amit tesz mert aggódik.én még nem vagyok an
2/39 anonim válasza:
?!
Huh, szegénykém.
Hát majdcsak megnyugszik.
Mondd meg, hogy egyrészt nem "veled műveltek ilyet", hanem Te művelted, mert szeretted volna. Másrészt meg 19 vagy, ebben semmi de semmi szörnyű nincs.
3/39 anonim válasza:
Költözz el...akkor számítasz nagykorúnak, ha képes vagy ellátni magad. Amíg anyud tart el, addig joga van belevauzni a dolgaidba.
25/N
4/39 anonim válasza:
Pfffff, szegényke.
Kérdezd már meg anyukádat, hogy ő ilyen idős korában talán még babázott?
5/39 A kérdező kommentje:
Igen joga van beleszólni, mert ő tart el, de a szexuális magánéletemhez semmi köze.
2011. júl. 29. 12:27
6/39 anonim válasza:
12:26, lehet, hogy MÁR babázott az anyuka. ;)
7/39 anonim válasza:
Miért mondtad el neki?
Amúgy pedig tuti,hogy le fog higgadni,mikor az én anyum megtudta,hogy már nem vagyok szűz(nem én mondtam el neki,talált egy óvszert a táskámban),akkor hisztizett 2 napig,utána semmi nem volt.
8/39 anonim válasza:
Ez a "költözz el" duma egy baromság.
Hogy tehetné, könyörgöm, valószínűleg még tanul. Ettől még kéne lehessen pasija.
9/39 anonim válasza:
Nyugi! Ne hergeld magad. Maradj higgadt és hagyd, hogy anyud is megnyugodhasson. Átgondolhassa a dolgokat. Nem egyszerű egy szülőnek a saját gyerek szexuális életével szembesülni mint ahogy fordítva se az minden esetben. Ha elnyugodtak a kedélyek, akkor megbeszélhetitek a dolgokat.
10/39 A kérdező kommentje:
Nálam is óvszert talált :-) aztán akkor kérdezett rá. Megmondtam neki, hogy lefeküdtem Vele, és védekeztünk. Azóta ordibál.
2011. júl. 29. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!