Anyukám megtudta, hogy lefeküdtem a barátommal, most meg itt őrjöng. Mit csináljak vele?
12:30 vagyok!
Gratulálok annak a válaszolónak aki a költözést tanácsolta! Minden problémát így a legegyszerűbb megoldani.
Ha valami gáz van otthon a vagdalkozás a legegyszerűbb dolog. Szerintem az én gyerekem akkor kapja életében az első pofont, amikor 18 évesen egy vitát azzal akar lezárni, hogy én már nagykorú vagyok, miközben én tartom el.
Tényleg meg fog nyugodni... Utána minden más lesz. Csak most fel kell dogoznia, hogy már nem pihe-puha kis babája vagy, hanem egy jóformán felnőtt nő lánya...
Minden rendben lesz, nyugi!
Apu nálunk is hisztizet.19voltam én is.
Reggel odamentem apuhoz és elmondtam neki hogy éjjel megtörtént.Erre kiverte a hisztit.
Mondjuk én csak jót akartam azt hittem örülni fog hogy megtiszteltem a bizalmammal,nem igy lett.1nap és átbeszéltük,bocsánatot kért a viselkedéséért.
Hoppá. Akkor a gond az, hogy NEM mondtad el, hanem óvszert talált.
Sürgősen kérj bocsánatot, hogy nem voltál őszinte, és mondd meg, hogy ez hiba volt, de 7 hónap után történt meg, és egyszerűen csak nehéz volt ezzel előállni és megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!