Anyukám megtudta, hogy lefeküdtem a barátommal, most meg itt őrjöng. Mit csináljak vele?
Szóval átverve érzi magát, és ezért jogosan dühös.
Tisztázzátok, biztos megenyhül majd, ha megmondod, hogy csak mostanában történt.
Hát majd lehiggad, te meg ne feszegesd a kérdést.
Amúgy meg ha egy óvszerből leszűri egy szülő, hogy a gyerek már nem szűz... Az volt a szobámban már kb 14 éves koromban is, aztán puff, évekig a szexhez távolról sem volt közöm. :D
Lehet azért pattog, hogy nem te mondtad el neki. Hát érdekes. :D Hagyd rá. Én meg örülök, hogy sose kellett ilyesmit beszélgetnem a családommal. Gondolom gyanították, hogy a barátommal nem csak alszunk együtt. xD Esetleg mondd el anyukádnak, hogy kicsit olyan életidegennek érzed, az "anya, gyere, beszélgessünk, elvesztettem a szüzességem" fajta beszélgetést. Jó esetben a fontosabb dolgokat már addigra megbeszélték, a szülő megtette, ami a kötelessége, és a gyerek is van olyan okos, hogy védekezik.
12:26 vagyok
Nem csak akkor szexeltem, amikor eltartottam már magam, de nekem normálisak a szüleim és nem voltak a plafonon, mert lefeküdtem a barátommal. De ha kiakadtak volna, akkor is jogos lett volna, hiszen az ő kenyerüket ettem, ergó az ő szavuk volt a öntő. Ha nem tetszett volna ez a rendszer, akkor lelépek 16 évesen otthonról. 19 évesen így is elköltöztem, ki kell repülni otthonról egyszer és igazából tök nem értem azokat a fiatalokat, akik itt sírnak, hogy ezt meg azt nem tehetik meg, mert a szüleik leszabályozzák őket, de azt, hogy a nagykorúsággal nem csak jogok (=ők döntik el mit csinálnak), hanem kötelezettségek is járnak, képtelenek felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!