Lefeküdtem a főnökömmel! Hogyan tovább? Terhes vagyok (bővebben lent. )
Nyári gyakorlaton vagyok egy cégnél. Volt egy buli a dolgozók között, kicsit többet ittunk a főnökömmel a kelleténél, és hát megtörtént a dolog. Nagyon bejön nekem a férfi, és én is neki. De van 2 bibi. Terherbe estem. A baba tuti hogy a pasié mert mással nem voltam már több hónapja. A másik, van menyasszonya a pasinak. :S Nem tudom hogy el e mondtam neki hogy babát várok Tőle, ezzel tönkretenném e a kapcsolatukat, vagy otthagyná értem és a babáért a menyasszonyát?! Nem tudom mi tévő legyek :S
20/L
Hibáztatok mindketten. Nem kicsit, nagyon.
Node: ezzel a lamentálással és észosztással nem leszünk előrébb.
Tisztázd először is magadban, hogy ha bekövetkezhetne is a "csoda", hogy elvesz és családot alapít veled, akkor te ezt szeretnéd-e? Szerelmes vagy-e a főnöködbe?
Ő is hülyeséget csinált, mert menyasszonya ellenére megrakott egy cunci kolléganőt az íróasztalon a céges buli hevében. Ráadásul több, mint 30, több esze lehetne, de gondolom az ész megáll...
Tehát ez a kettőtök baja. A legkorrektebb az lenne, hogy magadban tisztázod mit érzel és vele minél gyorsabban megbeszéled. Az ő részéről pedig az lenne a korrekt, hogy vállalja a felelősséget. Ha másban nem, az abortusszal kapcsolatos anyagiak (vagy egy részük) vállalásában.
A menyasszonyával meg neki kell elszámolnia. Ő sincs könnyű helyzetben, még ha hülye is volt.
De semmiképpen ne hallgasd el a kolegabácsi elől!
jó emlékszik és akkor most viszonyotok van vagy csak voltatok jó volt ennyi??
nem is mondtad neki hogy te olyan furán érzem magam nem is gyanakodik semmi????
tesztet csináltál vagy doki valami???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!