Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha egy 1 év körüli...

Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés

Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.

Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?

2011. máj. 30. 08:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/133 anonim ***** válasza:
73%

Én is sokat vonatoztam, mindennap bejártam a főiskolára, napi kb. két óra vonatozással. Általában olvastam (magyar szakosként sok a kötelező olvasmány a szakirodalommal együtt). Sokkal jobb kihasználni az időt, mint csak bambulni. Ha az ember fáradt, tanulna, pihenne, akkor zavaró a hangos gyerek, de nem mindegy - ahogy írták már páran -, hogy a szülő próbál-e rajta változtatni. Csak nem mindig sikerül.

Egyébként én is otthon "lábat lógató" anyuka vagyok, és épp ötleteket gyűjtök a munkámhoz, hogy miből írjak cikket, ami majd néhány hét múlva megjelenik a neten. :)

2011. máj. 30. 09:52
 72/133 anonim ***** válasza:
70%
Az anyukák az olyan válaszokon háborodtak fel, akik azt írták, hogy neveletlen a gyerek és legszívesebben felképelnék a szülőket. Ez a felháborító. Azt azthiszem mindenki elismeri, hogy igen zavaró lehet egy gyermek sírása, de nem kellene rosszakat írni a gyerekről vagy anyukájáról.
2011. máj. 30. 09:53
 73/133 anonim ***** válasza:
29%

hallod-e te nagyon okos vonaton tanuló egyetemista.Én is készültem a vizsgáimra, utaztam 3 órákat, de valahogy soha nem zavartak a gyerekek. Igaz én nem is a vonaton tanultam, hanem azt az unott tájat bámultam mindig.

Azt kívánom legyen neked 5 gyereked és mint olyan rossz akár az ördög. Kíváncsi leszek te hogy fogod őket megfékezni, ha valamit a fejükbe vesznek.

Egy 1 éves gyereket meg nem lehet megnevelni, hát az a gyerek éppen hogy megszületett.

Meg mi az hogy megnevelni, a kutyát nevelem a gyereket pedig tanítom a jóra.

2011. máj. 30. 09:53
 74/133 anonim ***** válasza:
28%

"Tovább kellett volna tanulni előbb és nem gyereket potyogtatni, akkor nem lenne ennyire savanyú a szőlő:

az a gond hogy férfi vagyok, de ez nem jutott eszedbe, nem baj, mondjuk sejtettem, hogy az egyetemisták ugrani fognak a kommentemre :)

2011. máj. 30. 09:54
 75/133 anonim ***** válasza:
36%

"attól még, hogy valakit idegesít a dolog, nem kell elkönyvelni, hogy "szociopata". Micsoda ökörnek kell lenni, hogy egyáltalán használja valaki ezt a szót ebben a támában..."

Szociopata: a társadalomba beilleszkedés súlyos zavara.

A társadalomba illeszkedés egyik alappillére az utódvédelem ösztöne, az utódvédelem ösztöne pedig nem csak csak a saját utódnak, hanem a 'törzs' vagy faj (sőt, gyakran fajon kívülinek is) minden utódjának szól.

Ahhoz hogy ellenszenvesnek, idegesítőnek találj egy övédelemre képtelen egy éves picit valamilyen mértékben szociopatának kell lenned. Attól függetlenül hogy tiéd az a gyermek vagy sem.

2011. máj. 30. 09:54
 76/133 anonim ***** válasza:
73%
Engem kevés dolog zavar ennél jobban a világon, meg tudok őrülni tőle.
2011. máj. 30. 09:56
 77/133 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
87%

"Elég sűrűn tömegközlekedem,és azt látom,hogy sokkal kevesebb síró gyermek van,mint mobilba ordító felnőtt,és a rendszert hangosan szidó nyugdíjas."

Pont ugyanez a tapasztalatom!!!

A gyerekeknek azt tanítom, hogy cipőt nem teszünk az ülésre. Felszállunk a villamosra, tini kiscsaj terpeszkedik, a lába fent a szemközti ülésen, a cipője talpával, mert úgy kényelmes.

Másik: járművön nincs zaba, mert morzsázunk. Felszállunk, mamika mellett minden tiszta morzsa, az ülések is.

A gyerekeim meg néznek nagy szemekkel, és kérdezik, hogy másnak miért lehet...

2011. máj. 30. 09:58
 78/133 anonim ***** válasza:
27%

"Tovább kellett volna tanulni előbb és nem gyereket potyogtatni, akkor nem lenne ennyire savanyú a szőlő:D"

Nagy vagy! De ilyen hiénák közt te is mindjárt a 0% felé, közelítesz, mint én! :-)))

Azt csinálják, hogy otthon nem foglalkoznak a gyerekkel, hagyják magában unatkozni. Aztán meg feltűnősködni van kedvük, ezért elviszik tömegközlekedni, mert tudják, hogy úgyis üvölteni fog (szegény gyerek, sajnálom, akinek ilyen szülei vannak). Szánalom.

További jó lepontozást és hangerőn történő élvezkedést kívánok! A piciknek meg tudat alatt egy drukk, hogy otthon éjszaka is megállás nélkül zengedezzenek! :)

2011. máj. 30. 10:02
 79/133 anonim ***** válasza:
72%
micsoda háború lett itt : egyetemisták vs. anyukák xD
2011. máj. 30. 10:06
 80/133 anonim ***** válasza:
81%

Valamennyire zavar, de tudom, hogy sokszor nem a szülő rossz nevelése miatt van, hanem van valami baja a gyereknek - tehát elviselem, sose szólnék érte.

Viszont a 3-4 évesek ha elkezdenek hisztizni, az már tényleg nagyon zavar. Néha már legszívesebben felpofoznám egynémelyiket. Pl. mikor a vonaton elkezdte rugdosni az ülésem háttámláját egy 4 év körüli kölyök, majd odafutott mellém, a képembe röhögött, majd visított, ordított, utána visszament a helyére, megint rugdosta az ülésemet, és így ment tovább a kör majdnem egy órán át, az anyja meg semmit se csinált - más ülőhely nem volt a vonaton, így is álltak az emberek.

Egy egyévesnél még nem merülnek fel ilyen problémák.

2011. máj. 30. 10:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!