Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha egy 1 év körüli...

Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés

Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.

Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?

2011. máj. 30. 08:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/133 anonim ***** válasza:
61%
engem nem zavar. a szüleit sajnálom, mert ilyenkor nagyon zavarbam tudnak lenni, pedig nem kéne:)
2011. máj. 30. 09:09
 32/133 anonim ***** válasza:
38%

Igen, kifejezetten zavar, mert az esetek 90%-ában a szülő semmit nem tesz ellene, inkább élvezkedik abban, hogy ezáltal ráterelődik a figyelem. Undorító. Legalább egy cumit próbálna a szájába nyomni, hogy elhallgasson, ha már rosszul neveli és hisztizik.

Vagy szállna le a járműről és mire jön a következő, a friss levegőn lehet megnyugszik a kölök.

Jó, 1-2 megállót kibírok én is, az belefér. De amikor mondjuk ülök egy tömött vonaton hulla fáradtan, és közben tanulnom kellene, és még mázli, hogy helyet is kaptam.És miután leültem, 1-2 megálló után rázendít egy bőgőmasina, a mocskos szülei meg rá se hederítenek, a kölök órákon át lármázik, az mégis csak sok.

Vannak olyan gyerekek, akik órákon át játszanak amolyan félhangosan, nevetgélnek, na ők nem zavaróak. Ők amolyan vidám, monoton háttérzajt csinálnak, ami mellett lehet olvasni, tanulni, stb. Sajnos ez a ritkább. Úgyhogy eleve ha látok egy kölköt a vonaton, akkor inkább más kocsiban ülök le, ha egy mód van rá.

2011. máj. 30. 09:10
 33/133 anonim ***** válasza:
27%

ma 09:08

A FÜLSÜKETÍTŐ HANGJÁT ;)

De semmi gond, létezik füldugó, aztán felőlem le is ordíthatja a saját fejét ;)

Párom hozzáállása komoly még a gyerekekhez, mindíg azt mondja, hogy ő aztán nem teszi tisztába, kitolja az erkélyre hadd szellőzzön ;);)

2011. máj. 30. 09:10
 34/133 anonim ***** válasza:
67%

Cáfolnám az egyik válaszolót, a kaja sem mindig megoldás. Nekem két öcsém is van (már 7 és 4 évesek), és próbálkoztunk ezzel a trükkel, de nem jön be. Ha valami miatt a gyerek elkezd sírni, aminek nincs köze az éhséghez, akkor kiköpi/nem hajlandó a szájába venni.

19/L

2011. máj. 30. 09:11
 35/133 anonim ***** válasza:
54%

Hogy lehet úgy beszélni egy gyerekről, hogy "kölök" a szüleiről meg úgy, hogy a "mocskos szülei"?

Komolyan, milyen világban élünk?

36/133 anonim ***** válasza:
83%

Két külön kérdés az, hogy zavar-e vagy, hogy felháborodom/hőbörgök-e rajta.

Természetesen, ha majd kiszakad a dobhártyám a sikítozástól az zavar, mert nyilván nem tudok olyan nyugodtan utazni... de ez nem egyenlő azzal, hogy ideges leszek, vagy mérges a szülőkre... ha látom, hogy őt is stresszeli a helyzet és azért próbálja normálisan kezelni a dolgot, akkor igyekszem megnyugtatón mosolyogni, de általában a szülőket ilyenkor az érdekli legkevésbé, hogy én mosolygok e megnyugtatóan vagy sem. :)

37/133 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként nem tartom kizártnak, hogy a gyerek sem bírja elviselni a járművek zaját, megfájdula feje tőle, és aztán azért ordít.

A neveletlenség pertsze más kérdés, az a gyerek már lehet megsüketült, vagy bezárva tartják a lakásban, nincs lefárasztva....

2011. máj. 30. 09:12
 38/133 anonim ***** válasza:
42%

Imádom a gyerekeket, főleg ha sikítoznak, rohangálnak és jó a kedvük, attól nekem is jó lesz. Ha sírnak akkor sajnálom őket, mert biztos vmi bajuk van.

Egy gyerekre, hogy lehet haragudni, nem értem. Pedig nekem sincs még, de imádom ha a közelembe vannak.

2011. máj. 30. 09:13
 39/133 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon. De még jobban ha a szülei oda se figyelnek csak hagyják hagy bömböljön. Ilyenkor mindig azt gondolom a szülők biztos azt hiszik, ez a normális, kisgyerek, hagy üvöltsön ha ahhoz van kedve....
2011. máj. 30. 09:15
 40/133 anonim ***** válasza:
71%
Zavarni zavar éppen, de azzal is tisztában vagyok, hogy ezzel nem nagyon lehet mit csinálni. Voltam én is ennyi idős, biztos én sem voltam mindig csendben a buszon. A fiam is volt ekkora, ő sem volt mindig csendben, aztán persze megtanulta, hogy hogyan kell viselkedni.
2011. máj. 30. 09:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!