Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha egy 1 év körüli...

Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés

Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.

Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?

2011. máj. 30. 08:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/133 anonim ***** válasza:
58%
Hát abban az esetben zavar, ha a gyerek ordenáré, vagy már sérti a dobhártyámat a hangja, éppen elég elviselni ennyi pénzért a szar járművek zaját is...
2011. máj. 30. 09:04
 22/133 anonim ***** válasza:
55%
Igen
2011. máj. 30. 09:04
 23/133 anonim ***** válasza:
40%
Úgy gondolom aki itt a nem tetszését illetve negatív véleményt adott az a válaszoló vagy férfi, vagy pedig nincsen még gyermeke. Azoknak üzenem, hogy az élet még fog számukra számos meglepetést okozni és az önelégült mosoly bizony le fog hervadni az arcukról, ha hasonló helyzetbe kerülnek! :DDD
2011. máj. 30. 09:05
 24/133 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy azt is meg kellett volna kérdezni, hogy a válaszolónak van-e gyereke (esetleg a családjában van-e, akivel rendszeresen találkozik). Amíg nem volt gyerekem, akkor furán néztem kicsit a szülőkre, hogy hogy nem képesek a gyereket lenyugtatni, hogy ne ordítson. Elméletben, a könyvekben minden nagyon szépen hangzik, én is elképzeltem, hogy majd szépen elmagyarázom neki, hogy ezt meg azt most miért nem szabad.

De az élet más. A gyereknevelés nem mindig csupa móka és kacagás, a gyerekek igenis tudnak néha nagyon kiállhatatlanok és elviselhetetlenek lenni. Az én gyerekemre is rájön néha a hoppáré, és neki is lehetnek rosszabb, nyűgösebb napjai, mint ahogy egy felnőttnek. Csak épp a felnőtt nagyjából azt csinálhatja, amit akar, a gyereknek meg általában muszáj alkalmazkodnia a szülőhöz. Ha egy gyerek soha nem sírna, vagy hisztizne, akkor lenne a nagyobb baj: mert vagy mindig mindent megkapna csak azért, hogy csöndben maradjon, és akkor előfordulhat, hogy önző felnőtt lesz, vagy olyan szinten elnyomják a vágyait, hogy soha semmit nem akar vagy mer majd megtenni.

Amióta gyerekem van, inkább együttérzőn mosolygok a szülőre, hisz látom, hogy neki is kínos a helyzet (ha tényleg az). Viszont a durva rángatást és ordibálást már nem nézem jó szemmel.

Gondolj arra, hogy akinek gyereke van, az tudja, min mész keresztül, ő valószínűleg nem ítél el, akinek meg nincs, az meg nem is tudja, valójában néha milyen kemény, idegeket próbáló feladat a gyereknevelés, így az meg ne érdekeljen.

25/133 anonim ***** válasza:
14%

A gyerekről nem szoktam rosszat gondolni, max a szüleiről.

Pl: Ha ilyen esetekre lenne náluk valami finomság amit a gyerek imád, és aztán amit a gyerek szájába nyomnának akkor egyből kuss lenne...

26/133 anonim ***** válasza:
38%

Jaj, dehogy zavar! Inkább azok zavarnak, akik ilyenkor fintorognak...

Pici gyermek, hát nyügös na. Mondjuk én elfogult vagyok, mert gyerekimádó ember vagyok mióta az eszemet tudom.

Plussz óvónő, úgyhogy edzett vagyok. :)

Engem az zavar de kimondhatatlanul, amikor a szülő üvölt, meg rángatja a gyereket az utcán/boltban stb...

Azoknak kéne elgondolkodni, de nagyon...

2011. máj. 30. 09:06
 27/133 anonim ***** válasza:
58%

Egyáltalán nem :) Imádom a gyerekeket, maximum a hangosság zavaró, de a természet pont azért alkotta a gyereksírást olyanra, hogy a felnőtteknek az legyen az érdekük, hogy a gyerkőc abbahagyja. A szülőt viszont nagyon is sajnálom, mert egy egyévest még nem lehet ilyen szempontból megnevelni, sír ha éves/fáradt/unatkozik/melege van/fázik/megijesztette valami etc., viszont az emberek ilyenkor úgy néznek az anyára, mint a véres rongyra, hogy "miért nem tudja megnevelni"... Azt viszont sokan elfelejtik, hogy egy egyévest még nem lehet.

19/L

2011. máj. 30. 09:07
 28/133 anonim ***** válasza:
84%

9.05!

Ha a gyerek nyűgös, vagy fáradt, akkor nem evéssel kell megnyugtatni!

Így lehet a gyerekbe beleprogramozni, hogy ha bármi bajod van, akkor a megoldás az evés. És ez óriási hiba.

2011. máj. 30. 09:08
 29/133 anonim ***** válasza:
36%

Hihetetlen válaszok születtek(mondjuk legalább őszinték), nem tudom elképzelni mit lehet ellenszenvesnek találni egy éves piciben. Mit olyan dolgot tud tenni az a kölök amivel bárkit is zavar?

Továbbra is: ez csak egy szocipatát zavarhat.

30/133 anonim ***** válasza:
31%

ma 09:06

Na azon én is fennakadok...

Amúgy lehet, hogy nekem lenne megoldás a füldugó a metrózástól amúgy is gyakran fájdul meg a fejem, az a zajszint azért már elég bizarr, nameg a por a másik fele...

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!