Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?
Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.
Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?
Minden gyereknek lehet olyan baja, amit még a szülők sem tudnak orvosolni, viszont utazni muszáj...
Tehát nem, nem zavar, próbálok empatikus lenni, hisz Nővéremnek is van egyéves gyerkőce, és hiába imádom, tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikor ő sem mindig tudja, hogy mivel tudná vigasztalni, vagy elterelni, illetve nekem is lesz...
A másik, hogy szegény szülő nem elég, hogy zavarja, hogy nem tudja elcsitítani a gyerekét, még vlszínű az is benne lehet, hogy mást zavarhatja...
(Persze ez a normálisabbnak látszó szülőkről szól... akiről már ránézésre is lerí, hogy pont nem érdekli a gyerek fejlődése, és hogy picit is foglalkozzanak vele, és a gyereknek ez a vlszínű állandó reakciója a figyelemfelkeltésre például, ott azért tudnék csúnyán nézni, de persze ott is a szülőre.. a gyerek még kicsi, hogy tegyen róla..) szerintem.
Egyáltalán nem zavar, sőt, rájuk mosolygok.
Egyrészt jelezve hogy semmi baj, másrészt nem hiszem hogy emiatt lenne bárki aki neheztelne.
Max egy szociopata, de az ő véleménye pedig senkit nem érdekel.
8:51.. Egy egyéves gyerek hol beszél, meg kérdez??? Ne csináld már....
Egy olyan kis gyerek még csak hisztivel vagy sírással tudja jelezni, ha pl melege van.. álmos... fáj a hasa... nő a foga... nem fogja elmondani a szülőnek...
Általában zavar, de nem kezdek hőbörögni. Sokszor látszik a szülőn, hogy egyszerűen nem tud gyerekkel mit csinálni. Ilyenkor sajnálom a szülőt.
Nincs még gyerekem, de azt tudom, hogy néha nem lehet velük mit kezdeni. Persze nem keverendő össze a hiszti, azzal, hogy egy gyerek neveletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!