Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?
Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.
Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?
Elképesztő undorítóválaszok születtek! Mintha egy 1 éves baba valami sehonnai dög lenne. Basszus, mindenki volt 1 éves kisgyerek, és bármnilyen meglepő, mindenki óbégatott 1 évesen ezzel zavarván embertársait, csak vannak olyan idegbetegek, akik erről megfeledkeznek-.-'
Engem nem zavar. Miért zavarna? Imádom a gyerekeket, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy gyakran nyűgösek, fáradtak, ilyenkor a buszozás sem egy élvezet (ez 20, 40, 60 évesen sem az), persze, hogy ordít szegényke.
Aki meg azt várja, hogy beszéljen, kérdezzen, az nem látott még 1 éves gyereket. Vagy gondolom, ő akkoriban már 3 nyelven csacsogott.
"Tovább kellett volna tanulni előbb és nem gyereket potyogtatni, akkor nem lenne ennyire savanyú a szőlő:D"
Na és mi van az egyetemet végzett anyukákkal? :-DDD
"Az emberek gyakran rosszak, de a babák soha sem."
"A gyermekektől rengeteget tanulhatsz.Például azt. hogy mennyire vagy türelmes."
"A gyerekeknek szeretetre van szükségük,kiváltképpen akkor, amikor nem érdemlik meg."
"A gyermekek szeretettel érintik meg a világot."
bevallom őszintén, hogy zavar. persze, megértem, h a gyereknek is lehet rossz napja.
ha a szülő próbálja lenyugtatni, akkor azért nem borulok meg rajta annyira, de ha le se sz...ja, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben.
a minap voltam látogatóban az ismerősöm fél éves kisfiánál. az első fél órában móka és kacagás volt, aztán mikor megetettük és próbáltuk elaltatni, akkor jött a hiszti. megnéztük, se kaki, se pisi, se éhes, se szomjas. azt akarta, h foglalkozzunk vele. felvettem, csitítottam, akkor nyugi volt, még nevetgélt is, de amint letettem, kezdte a műsort. nem könnyű a gyereknevelés, ez most már egyre biztosabb számomra :D
Ez k.urvavicces :D
Aki azt mondta, zavarja (minden hőbörgés nélkül), le van pontozva, aki azt, hogy nem, fel van pontozva :D Így nyilvánítson véleményt az ember!
Elolvastam mindenki válaszát én mindenkijét megértem, de mivel nincs gyermekem és egyetemista korban vagyok itt élek szegeden ritkán utazom valamilyen járművel de akkor is max autó, de ha találkoznék egy olyan családdal akinek a gyermeke sír és ő semmit nem tesz figyelembe se veszi hát ha nem is lennék mérges vagy ideges de megkérdezném tőle, hogy elnézést ön süket vagy csak leszarja hogy a gyereke 20 perce egyfolytában visít.Gondolom mérges lenne kb pont anyira mint azok akik indulnak a suliba munkába és szeretnék elintézni még a teednőiket, mert oké hogy a gyertek nevelés nehéz de ne gondoljuk azt hogy lehetetlen.Édesanyámnak 4 gyermeke van (igaz már felnöttünk) de ha neki sikerült, mellőzni a tömegközlekedést, és nem vonyító gyerekekkel járni a várost akkor szerintem nektek is semmit nem lépő édesanyák sikerülhet.Sok sikert hozzá, aki pedig azzal pedálozik hogy nagyon fáradtak az édesanyák hogy megtegyenek egy kört a kicsivel akkor mégis hová indulnak ???? Meg az sem kifogás, hogy több gyermeke van, minek szülte nem hiszem hogy véletlen ?? Ugyan ugyan kérem mindenki nézzen magába, egymással veszekedés mindenkinek jól megy, én elfogadom ha valaki tanul mert nem zavar miért is zavarna (inkább örülök) (szerintem senki mást sem zavar) de egy síró kis baba akinek igazából nem tudom mi keresnivalója egy tömött buszon vonaton?? Elkezd bömbölni minden ok nélkül (látszólag nem éhes nem álmos nem esett el nem történt vele semmi) igényli a figyelmet akkor kedves szülők adjuk meg a figyelmet a babának és gyakoroljuk otthon a baba nyugtatását.
_Mielőtt jön valaki azzal mit okoskodok gyerekem sincs, igen nincs de sok baba van a rokonságban és láss csodát a szülőknek van eszük megnyugtatni.
Én is szeretnék babát, nem is egyet de soha nem cimbakolnám addig magammal olyan közegbe ahol sokan vannak és zavaró lehet a hang és maga a közeg is, amikor értelmesebb lesz 2-3 éves kora körül akkor lehet buszozni vonatozni stb stb
Mégegyszer sok sikert azoknak akiknek nem megy a gyereknevelés és azoknak is akik a vonaton készülnek a vizsgákra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!