Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?
Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.
Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?
Szia! Zavarni zavar,erről nem tehetek, a felnőttek üvöltözése is zavarna, ez nem gyerek függő, de ettől függetlenül én nem haragszom ezért, amennyiben tesz/próbál tenni ellene az anya. Múltkor egy ilyenforma gyerek elkezdte tépni az anyja haját,na akkor még sajnáltam is az anyukát, szóval hiába zavar, tényleg nem haragszom rá, nem feltétlenül hibás a dologban.
Akkor viszont sík ideg lennék, ha ő ezt természetesnek és aranyosnak tartaná és egy cseppet sem érdekelné, hogy másoknak ez milyen, mert természetesen van ilyen is.
Húú csak beleolvastam, de hozzá kell szólnom.
Én is jártam vonattal egyetemre stb... írtóra zavartak a kisgyerekek. Nem csak ha üvöltött... pff amúgy is!
27 évesen kopogtatott a gólya :) és azóta van egy 3 és egy 1 éves lányunk.
Most már abszolút nem zavar semmilyen gyerek, gyerek zsivaly, gyereklábszag és társai...
(A férjemmel nem terveztünk gyereket, ő ugyan így vélekedett a dolgokról és most ugyanúgy nem zavarja a gyerek...)
30/N
Azért én megnéznék egy 1ÉV KÖRÜLI jólnevelt, csendben lévő, robot módjára viselkedő, ülő, sőt csak egyfelé néző (ha már kívánságlista) gyereket.
Ennyi idősen még NINCS neveletlen, mivel fogalma sincs róla, hogy mit jelent. Majd csak később fog nekiállni próbálkozni meddig mehet el, mik a szabályok.
Szóval akit idegesít...hát nekem arról van meg a véleményem :)
Imádok beszélgetni, úgy bírnám, ha egyszer egy sofőr benyögne nekem ilyet, hogy "de jó lenne ledobni a mező szélén" :D
Sofőröknek még idegesítőbb lehet, mint utasoknak. Neki felügyelnie kell a forgalmat és azt is, hogy ha más hibát véd ő menteni tudja a menthetőt, tehát mindenkiért felel.
Nem kellene hülyének nevezni tehát azokat, akiket ez zavar (nem a kérdezőre értettem,ő korrekt, hanem az egyik előző válaszolóra).
Én azt sem értem akik a válaszokat kielemzik és elítélik, mi közöm van nekem ahhoz hogy valakinek semmien rokona ismerőse se barátja de még édes apja sincs aki tudna vigyázni arra az egy szem sírós csöppségre, míg ő bevásárol.Igen képzeld az én családom nagy sok a rokon barát, amikor kicsi voltam akkor is sokan voltak a közelemben sokan vigyáztak rám, de hogy ezért mért én vagyok a f@sz azt nem értem meg.Sajnálom azokat akiknek senkijük de még pénzük sincs Á(mertz valaki említette hogy nem fog bébiszittert fizetni mert az mekkora pénz már) Hát a gyermeket tudtál vállalni akkor a következményeket is.
Én nem szeretem a síros gyerekeket ha nincs rá okuk (már mondtam egy előző hsz-ben) mégis mondjuk ki szerei?? De nem ítélem el akkor a szüleit ha látom rajtuk az igyekezetett afelé, hogy lecsillapítsa a kicsit, ha meg nem akkor meg így jártunk mi utáljuk őket ők meg hüppögnek hogy de hááát őőők milyen szerencsétlenek és esetlenek és háááát gyereket nevelnek, ez egy normális emberi folyamat, nem egy csoda és nem csak veled történik meg...
".Sajnálom azokat akiknek senkijük de még pénzük sincs Á(mertz valaki említette hogy nem fog bébiszittert fizetni mert az mekkora pénz már) Hát a gyermeket tudtál vállalni akkor a következményeket is. "
:)))
ha csak az szülne, akinek minden az utolsó hajszálig passzol, akkor nem lennének gyerekek. ugye tudsz róla? egybéként meg nővérem családjának megvolt minden, csak aztán elváltak, tesóm nem tud vezetni, így marad a BKV. és egy kereset meg egy pici gyerektartás nem fedezi a bébiszittert.ez van. ezt csak azért mondom, hogy gondolkozzál. kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!