Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha egy 1 év körüli...

Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés

Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.

Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?

2011. máj. 30. 08:43
 121/133 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavar.

De engem sok minden zavar, ezért zenét dugok a fülembe (nem hangosan, hogy mást zavarjon...), és olvasok, nem vagyok kíváncsi senkire, sok üvöltöző tinire, cigányra, beteg idős emberek hangosan kibeszélt problémáira, veszekedő csövesekre, alkesz idiótákra, stb.

Azt hiszem ettől nem leszek rossz ember, mert a gyerek is zavar, ha tehet róla, hogy hisztizik, ha nem.

2011. máj. 30. 21:18
 122/133 anonim ***** válasza:
15%

"ha csak az szülne, akinek minden az utolsó hajszálig passzol, akkor nem lennének gyerekek. ugye tudsz róla? egybéként meg nővérem családjának megvolt minden, csak aztán elváltak, tesóm nem tud vezetni, így marad a BKV. és egy kereset meg egy pici gyerektartás nem fedezi a bébiszittert.ez van. ezt csak azért mondom, hogy gondolkozzál. kérlek."

Látom te is pozitív vagy, hát szar ügy mondhatnám de látom milyen ember vagy csakis a kifogásokat keresed, boltba nem tudsz lemenni mert senki nem vigyáz a gyerekre nincs rokonod sem ismerősöd sőt el is váltál a férjedtől, kocsit sem tudsz vezetni a gyereket is csak buszon tudott szállítani és csak is úgy hogy bömböljön sőt pénzed sincs és gondolom lakásod és munkád sem DEDEEEEE gyereked az van !!! Gratulálok jól megoldottad, én tanulok törekszem 4 éve van egy párom együtt élünk dolgozgatok saját vállalkozást probálok kiépíteni (20évesen) van 3 testvérem szüleim betegeskednek szegény családból jöttem de már most többre vittem mint te valaha, neked meg jó baba gyártást egy igazán jó és megbízható férjjel és biztos anyagi háttérrel.

(jah és tudom ez nem te vagy hanem a nővéred, de veheted magadra is akár) És köszönöm elgondolkodtam és már rájöttem miért ilyen ez a Magyarország ... sajnos

2011. máj. 30. 21:57
 123/133 anonim ***** válasza:
73%
21:57 es mégis egy senki maradtál
2011. máj. 30. 22:13
 124/133 anonim ***** válasza:
67%

21:57

kifogásokat keresek? :)) dehogyis. lemegyek én a boltba a gyerekkel:) és ittvagyok én, én vigyázok tesóm babájára, amig dolgozik (mert van munkája :D). bölcsibe is jár, ezért kell utaztatni. vannak roppant hangos kis barátai is. cukik.:) egyébként nem írtam, hogy bömböl a kislány. azt írtam, hogy utaztatni kell a gyereket, megvédtem azokat, akik azt írták, hogy igenis menni kell a gyerekkel. és igen, van, hogy eltörik a mécses. anyagiakról itt ki beszélt? ha nem akarok adni 2ezres órabért egy totál idegen dadusnak, akkor már csóró vagyok? inkább a kislánynak veszek egy új játékot, nem fogom a lakásba zárni amíg én teszek-veszek. ja, mert lakás az van, köszi. ;) és igen, van egy pöttöm családtagunk, aki rengeteg szeretetet kap, és ad, egy őszinte ártatlan kislány, akiért bármikor a tűzbe tenném a kezem, és boldoggá tesz. és mi is őt. BKV-tól függetlenül ;). de ezt egy ilyen rideg szörnyeteg elképzelni sem tudja. sajnálom a párodat is, bár gondolom ő is egy hasonlóan rideg hulladék. szívből remélem, hogy felcsinál és szülés előtt elhagy. illetve ezt kívánnám, ha csak te sínylődnél miatta, de mivel a baba nem járna jól, így nem mondok ilyet, pedig te megérdemelnéd, hogy tényleg tanulj valamit a jelentéktelen kis életedben. egy mérhetetlenül rosszindulatú szánalmas nőszemély vagy, aki arra csorgatja a nyálát, hogy 20 évesen vállalkozik (énis, és én 19 voltam, de nem egy olyan dolog amire szívesen verem a nyálam, te pedig VALAKINEK érzed magad.hehe. :)). inkább azt remélem, hogy addig tanulsz, amíg a biológiai órád az utolsókat rúgja, és egy kiélt vénlány maradsz örök életedre, majd marhaintelligensen és magányosan meghalsz. gyerekek nélkül. unokák nélkül. ilyen nőnek nem való gyerek. :) bár nem tudom, hogy ha annyira baromira tanult ember vagy, írni miért nem tudsz?:)

2011. máj. 30. 22:55
 125/133 anonim ***** válasza:
0%

Én nem kívántam neked semmi rosszat gonoszat :) De köszönöm a te kedvességedet, azt hiszem nem nekem való ez az oldal XD mindenki mindenkit szid mert nincs megelégedve, örülök hogy most már minden klappol a családodban, sok siket az élethez de most azt hiszem megnézek inkább egy filmet mintsem azon agyaljak mégis mi volt az a dolog ami ennyire kiakasztott, talán az hogy rádöbbentél, hogy ez az igazság, köszi a sértéseket, egyébként soha nem mondtam hogy tanult és magasabb rendű lennék mint mások csak megjegyeztem hogy számomra fontos a tanulás, hogy vigyem valamire az életben, a síros gyerekek sem zavarnak de ezt is mondtam egyedül azok a szülők akik nyavalyognak de ez szerintem szívem joga.

ÉS még egyszer bocsi hogy lemertem írni azt amit gondolok és érzek.

Tudom most megint jössz a szitkozódással a jó kívánságokkal a dögöljek meg egyedül szöveggel, de ha neked ez okés akkor jó, jó éjt és szerintem azért ezt te is gondold át.

2011. máj. 30. 23:06
 126/133 anonim ***** válasza:
74%
nem, te voltál az, aki olyan hangnemben írt, amit már nem bírtam elviselni. merthogy az én tesóm egy senki, nincsen semmije, bezzeg neked! :) jó filmezést :**
2011. máj. 30. 23:08
 127/133 anonim ***** válasza:
24%
Nah jó elismerem nem írtam a legkedvesebben de azért mégsem sértettelek meg ennyire se nővéredet nem kívántam semmi rosszat, ne haragudj ha megbántottalak :)
2011. máj. 30. 23:17
 128/133 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem a vitát, írtam én bárhol, hogy nagybevásárlásra viszem??
2011. máj. 31. 08:00
 129/133 anonim ***** válasza:
100%
Engem a gyerek nem zavar, persze egy bizonyos etnikum igen, de ott a felnőttek is ordibálnak. Amúgy meg sokkal jobban idegesít ha felnőtt hangoskodik.
2011. máj. 31. 08:25
 130/133 anonim ***** válasza:
79%

Micsoda harc van az egyetemisták és anyukák között. Na én mindkettő vagyok egyszerre. Anyukának lenni és megfelelni a társadalom elvárásainak sokkal nehezebb, mint tanulni. Jártam be én is, próbáltam tanulni vonaton én is, de ami nem megy azt nem kell erőltetni. Valljuk be, a vonat nem a legideálisabb helyszín erre. Szinte mindig akad legalább egy zavaró tényező ami az esetek többségében nem gyerek. Ugyan még nem utaztam tömegközlekedésen a fiammal, de ha buszoznék és közben szomjazna meg igen is üvöltene. Pedig imás utazni.

Szoruljon már belénk egy kis empátia mert röhej, ami itt megy.

2011. máj. 31. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!