Egy 9 és 11 éves kisgyerek még őszintén tud szeretni ennyire?
Az unokaöcséimről van szó, ma találkoztam velük 8 hónap után. Mikor megláttak a nyakamba ugrottak, és addig szorítottak amíg rájuk nem szóltam hogy most már elég :)
Teljesen olyanok voltak mint akik rajonganak értem. De nem tudom saját maguktól voltak-e ilyenek, vagy a szüleit mondták nekik. Ilyenkor még őszinte a viselkedésük? Ritkán találkozunk nagyon, azt hittem már szinte nem is fogom érdekelni őket.
CSak a "felnőttek" kérdeznek ilyeneket.
Egy gyereken lehet látni, hogy rajongásig szeret, vagy csak "muszájból".
Azt hiszem ez az eset az előbbi volt. "parancsra" nem szeretnek a gyerekek
Abban biztos lehetsz, hogy a szüleik ilyet nem mondanak nekik. És már elég nagyok ahhoz, hogy 8 hónap alatt ne felejtsenek el valakit, főleg, ha szeretik.
Nekem a nagybátyám évente kétszer látogat haza külföldről, és még nagykamaszként is a nyakába ugrottam, úgy szeretem. Ők is szeretnek Téged, nyugi. :)
én lány vagyok. amikor anno ennyi idősen nagyon szerettem valakit, szinte le sem szálltam róla, folyton mentem utána, csüngtem rajta :)
szóval nyugi, ebben a korban a legőszintébb a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!