Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha egy 1 év körüli...

Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?

Figyelt kérdés

Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.

Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?

2011. máj. 30. 08:43
 91/133 anonim ***** válasza:
68%
Akkor 2-3 éves koráig ne vidd boltba se, mert ott is sokan vannak.
2011. máj. 30. 10:36
 92/133 anonim ***** válasza:
80%
A szülőkről nem feltétlenül gondolok rosszat, de biztos, hogy zavar.
2011. máj. 30. 10:37
 93/133 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
87%

"de soha nem cimbakolnám addig magammal olyan közegbe ahol sokan vannak és zavaró lehet a hang és maga a közeg is, amikor értelmesebb lesz 2-3 éves kora körül akkor lehet buszozni vonatozni stb stb "

Ezt úgy hívják hogy tömegközlekedés, és biza ha az összes zavaró embert letiltanák (büdös, kiabálós, tolakodó), akkor negyedannyi utas sem lenne... És itt nem a kisgyerekekre gondolok.

Vonatozni ritkán szoktam, így nem tudom hogy mennyire van tömve idegtépően üvöltő gyerekkel, de tömegközlekedni gyakran szoktam. Sajnos van, hogy menni kell gyerekkel is, mert a születési anyakönyvi kivonathoz nem csatolják a kocsikulcsot, meg vannak helyzetek, amikor jobb is a tömegközlekedés az autónál.

De szerintem egy pici gyerek sokkal kevésbé zavaró, mint egy neveletlen nagy, akire nem szól rá a szülő. A picikék elbambulgatnak a babakocsiban, vagy alszanak, néha-néha sírnak, de ha igen, akkor is azt látom, hogy a szülő ugrik hogy lecsendesítse.

2011. máj. 30. 10:39
 94/133 anonim ***** válasza:
89%
Van, hogy elkerülhetetlen a vonatozás, buszozás, főleg a vidéki, kis településen élőknél. De akkor legalább próbálja lenyugtatni a gyereket az anyuka, ha sír. Ha nem megy, de látom az igyekezetet, akkor nem zavar. Ha viszont az anya semmit se tesz, akkor zavar, ha bömböl a gyerek - és a legjobban az zavar benne, hogy valami baja van, de a kedves szülő le se sz...ja. Szóval ilyenkor inkább az anyuka hozzáállásával van bajom, mintsem a gyerek viselkedésével. A gyereket nem csak megszülni kell tudni, hanem foglalkozni is kell vele.
2011. máj. 30. 10:40
 95/133 anonim ***** válasza:
55%
DE basszus minek is vinnék egy gyereket boltba???????????? bevásárolni édes istenem ez nem az ő közege nem az ő dolga agyfaszt kap a tescóba míg körbe megyünk, minek idegesíteném ezzel, van nagymamája van édes apja van nagynénje nagybátyja van ezer rokona és baráti ismerőse akik vigyázhat rá míg én elmegyek bevásárolni egyedül, mert én sem szeretnék közben egy síró babát vonszolni és közben idegesen vásárolni elfelejteni mit is kell venni!!!!
2011. máj. 30. 10:44
 96/133 A kérdező kommentje:
Még csak az első két oldalt olvastam el, előre szólok, hogy nem én pontoztam, nem véletlenül tettem fel a kérdést.
2011. máj. 30. 10:46
 97/133 anonim válasza:
37%

10:29 "Ez k.urva vicces."

Én is erről beszéltem, csak az egyoldalú vélemény a hasznos. :)) De akkor miért lett feltéve a kérdés, ha más véleményt el se fogad? :)

2011. máj. 30. 10:53
 98/133 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező,azt még oda kellet volna irni a kérdésed alá hogy mindenki irja oda a válasza alá hogy van-e gyereke.Bár nagyon sok helyen kitünik a válaszbol hogy van-e vagy nincs.
2011. máj. 30. 10:55
 99/133 anonim ***** válasza:
79%
Én csak azt nem értem, hogy miért kell valakit azért lepontozni, mert megírja őszintén a véleményét, hogy őt zavarja. És egyébként nekem is van gyerekem, és az is zavar néha, ha ő elkezd hangoskodni, de megpróbálom lefoglalni, és akkor abbahagyja.
2011. máj. 30. 10:56
 100/133 anonim ***** válasza:
33%

jajj,de imádom az okos embereket!

kedves vonaton tanuló! talán valami baj van azzal a hatalmas agyaddal? mi már általános iskolában megtanultuk kizárni a külső zajokat. az egy dolog, hogy zavar, egy másik, hogy látatlanul másokat minősítesz. miből gondolod, hogy az anyukák nem jártak egyetemre? miből gondolod, hogy ez az ő hibájuk? miből gondolod, hogy lóbálják a lábukat? miből gondolod, hogy a te életed nehezebb? hidd el, az anyukák is átmentek már pár dolgon, és azt is hidd el, hogy a világ legnehezebb dolga gyerekeket nevelni. de nem is ez a baj, ezt senki sem tudja, amíg nem kerül oda, hogy baba. de. szerinted az anyának élmény egy ordító gyerekkel tömegközlekedni? szerinted az anya szívesen nézi, ahogy sír a gyereke? egy ANYA. nem te, akit zavar, nem a másik, aki nem tudja értelmezni az új STORY cikket. hanem az anya, aki egész életét arra teszi fel, hogy a gyerekének jó legyen, és neki kell nézni, hogy ordít a gyerek. és elkezdesz támadni ilyen hülyeséggel, hogy láblógatós anyák. hidd el, aki arra kényszerül, hogy utaztassa a gyerekét, tapasztalt már ezt-azt, és ha azt a gyereket megnyugtatná, hogy megy vele két kört, hidd el, megtenné. egyébként énis jártam egyetemre, és éltem már fél évig kisbabával is (10 hós korától 18 hós koráig), nagyrészt én neveltem, egyidőben a sulival, és elhiheted, mindent megtettem. ja, és tanultam mellette+utaztattam a bölcsibe, meg vissza. ja és dolgoztam is :))

ugyhogy nyugodtan fogd meg azt a baromira leterhelt agyadat, és vidd innen, és nézzél mélyen magadba.

ha tényleg annyira iszonyatosan intelligens vagy, akkor felfogtad, hogy nem az a baj, hogy zavar, hanem az, ahogy ezt lereagálod. ha erre is támadsz, az téged minősít, akkor lehet nem kéne egyetemre járnod.

2011. máj. 30. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!