Zavar, ha egy 1 év körüli kisgyerek hangoskodik a tömegközlekedési eszközön?
Mondjuk kiabál, hangosan "beszél", esetleg sír.
Gondolsz rosszat a gyerekről vagy a szüleiről, ha megpróbálják elterelni a figyelmét, de nem megy?
Kedves anyukákat és gyermekeket szidalmazó iskolába járó vállalkozást nyitó emberke.
Hogy lehet ilyen negatívan hozzá állni a dolgokhoz? Ha lesz gyereked akkor te se fogod hagyni, hogy valaki rosszat mondjon rátok. Nem hiszem, hogy otthon hagyod egy idegen emberrel,mert te éppen vásárolgatni mész. Ha meg mégis akkor meg van a véleményem rólad. A gyermeknek látni kell a világot, bele kell őket vinni a minden napokba, hozzá kell szoktatni a tömeghez. Ahogy az idő halad előre a kisgyermek is nyugodtan csöndben fog ülni a vonaton, de ahhoz szükség van arra, hogy megszokja, az pedig nem egyik napról a másikra megy.
Szép nagy családot kívánok neked, és akkor majd gondolj vissza azokra a sorokra amiket írtál, szégyelni fogod magad.
Ja, azt én is szeretm, akik szerint tanult nő nem szülhet. :)
Én magam az első diplomámat gyerek nélkül tettem le, most egy másik egyetemre járok levelezőre, anyaként. Van ilyen. :)
Senki nem írta, hogy "f@asz lennél, mert sok mindenki volt a közeledben. Sőt kívánom, életed végéig szeressenek.
"Én azt sem értem akik a válaszokat kielemzik és elítélik,"
Ha nem érted, akkor Te miért csinálod ugyanezt? Én is csak a "gondolataimat és az érzéseimet írtam le.
"Sajnálom azokat akiknek senkijük de még pénzük sincs."
Ott kezdődik, hogy senkit sem kell sajnálni. Az pedig nem igaz, hogy senkink nem volt, mert ott voltunk egymásnak, anyukám a testvérem és én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!