Szerintem meg a nagy gyermek- és erkölcsvédők gondoljanak bele a kérdésbe: a kérdés az, idegesít-e. Igen, idegesít, a legtöbb embert idegesíti az ordibálás, hangzavar. Más kérdés, hogy a gyereket ezért "utálom"-e, a szülőt megvetem-e. Erre a válasz NEM, de a kérdés nem ez volt.
9:05nek meg üzenem, hogy nem tudom, milyen önelégült mosolyról beszél. köze nincs az egész témának az önelégültséghez.
2011. máj. 30. 09:16
42/133 anonim válasza:
igazábol hangulatfüggő. ha normális kedvem van akkor hidegen hagy ha jo kedvemvan és nevetgél meg rohangál meg gögicsél akkor az aranyos hameg ideges vagyok akkor marhára idegesít h zajong meg sipitozik meg nyafog meg rohangál. igazábol. de alapvetően nem az ilyen 1-2-3 évesekkel van bajom hanem a 4-5-6 amelyik már rohangál felalá a buszon anya meg csak ül és nézi ahogy a 27. embert löki fel meg tapossa meg....
43/133 anonim válasza:
gondoltam, hogy itt menni fog a lepontozás! És mi van akkor ha valakit zavar?! válaszoltam egy kérdésre, nem azt mondtam hogy lelököm őket a villamosról, nem is szólok bele. Én is tudom, hogy nem minden esetben lehet leállítani egy gyereket, de attól még zavarhat...
44/133 anonim válasza:
9:16 vagyok
Nem olvastam el a vastagon szedett kérdés alatti részt, ezért én csak a fő kérdésre válaszoltam. De tény, hogy attól még, hogy valakit idegesít a dolog, nem kell elkönyvelni, hogy "szociopata". Micsoda ökörnek kell lenni, hogy egyáltalán használja valaki ezt a szót ebben a támában...
2011. máj. 30. 09:17
45/133 anonim válasza:
Birom, hogy a válaszadók egyik fele minden mást belemagyaráz a kérdésbe, a másik fele okoskodik, a harmadik fele meg ítéletet mond.
Szerintem a válasz baromi egyszerű!
Ha idegesít vkit akkor füldugó.
2011. máj. 30. 09:19
46/133 anonim válasza:
Vonaton nagyon zavar, mert vonatutakon rendszerint tanulok, ilyenkor rohadt ideges leszek, ha egy kisgyerek hangosan visít meg kurjongat, mert nem bírok koncentrálni. De hangosan, hosszasan mobilozó emberek is legalább annyira idegesítenek.
2011. máj. 30. 09:19
47/133 anonim válasza:
Nem! Illetve nem kellemes, de elfogadom! Egy évesen még sok mindent nem lehet vele kezdeni! Mondjuk azért jó,ha a szülő megpróbálja csitítani!
De az, ha mondjuk 5 évesen az étteremben üvöltve szaladgál, az zavar. Mert egy 5 évest már lehet nevelni, fegyelmezni!
2011. máj. 30. 09:24
48/133 anonim válasza:
Az nem zavar, hogy ordít, mert úgyis zenét hallgatok. De az, hogy futkározik, a szaros cipőjével rááll az ülésre, az nagyon zavar. És a szüleinek is, meg a gyereknek is ilyenkor letudnék b*szni egyet.
49/133 anonim válasza:
Nekem most 10 hónapos a babám, 2x utaztunk eddig tömegközlekedési eszközön, csak úgy sikerült csendre intenem, hogy adtam neki rágcsálni valót. Az autóba se szeret utazni mindig, van, hogy végig üvölti az utat. Kipróbáltunk már mindent. Van, amikor nincs kedve utazni. Egyáltalán nem a szül vagy az 1 éves gyermek tehet arról, hogy hangoskodik, valamelyik baba egyáltalán nem szeret utazni. Nem szeretem, ha rosszallóan néznek egy babára vagy szüleire. Amúgy lehet, hogy egy angyal a gyerek, csak utazni nem szeret. Ha valakit zavar, megértem, viszont próbálja meg nem kimutatni, mert gondoljon csak bele. Akit zavar, és ezt ki is mutatja, ugyanolyan, mint az a gyerek. Úgy értem az egy éves gyermek még nem visel el semmi kellemetlenséget, ninc0s
50/133 anonim válasza:
Nem zavar.Az enyém is hangoskodik.Énekel,néha hisztizik is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!