Férfitársaim! Hogy viselitek, ha a Feleségetek nagyon nem
jön ki Édesanyátokkal?
Figyelt kérdés
Mióta megszületett a gyermekünk a feleségem mindenbe beleköt, amit anyám mond, tanácsol. Az Ő Édesanyja sokkal több "tanácsot" ad, az mégsem bántja a fülét. Anyám soha nem mondott rá egy rossz szót sem, szereti is őt. A feleségem mégis ingerült lesz, ha csak említem, hogy átjönne hozzánk. Szinte utálja, ha a gyereket babusgatja, róla kérdez. Miért lett a nejem ilyen rosszindulatú?
Öszintén szólva én nem folynék bele,mert ez így is elég kellemetlen neked szerintem és ha belefolysz a dolgokban és mindenkit kérdőre vonsz még roszabb lesz!Ezt nekik kellene lerendezni és nem neked őrlödni és rosszul érezni magad,mivel itt te vagy a legroszabb helyzetben én szerintem jobb lenne kimaradni!Annyit tehetnél hogy azért még a feleségedtől valahogy kipuhatolni hogy mégis mi váltotta ez ki belőle??Mert ok nélkül nem lesz ilyen az ember egyik pillanatról a másikra,ott valaminek történnie kellett amiről nem tudsz,vagy csak nem akarja elmondani,én már nem tudok mire gondolni,de szerintem ez lehet a háttérben.Vagy ahogy már mondtam egyszerüen csak rivalizálnak egymással,ami elég gyakorik eset sajnos,anyós és feleség között és úgy általában a nők között,egyiket sem kell félteni,se anyucit se a feleséget!!A nőknek tudnak lenni mocskos huzásai,néha ocsmányabb mint milyenk férfiaké....
2011. ápr. 10. 18:16
32/83 anonim válasza:
17:57-es vagyok! Azért írtam, hogy lásd a másik oldalt is, és ahogy egy utánam szóló is írta, objektíven kellene ezt a dolgot látni, és lehet hogy a feleséged is megnyílna előtted, lehet most nem mer, mert fél, hogy úgyis anyukádat védenéd, és ő jönne ki belőle rosszul ,holott ő igaznak véli a sérelmeit.
2011. ápr. 10. 18:37
33/83 anonim válasza:
Nem szeretem,ha tanacsokat osztogatnak,ugy nevelem a gyermekemet,ahogy en jonak latom,ebben nem szabad beleszolni,az anyos reszerol sem. Ha az anya mondja a jo tanacsokat,vele konyebb megbeszelni,hogy miert is nem ugy csinalod a dolgokat.Az anyja kozelebb all hozza.Az anyosnak nem kellene tanacsokat osztogatnia.Gondold csak bele magad a feleseged helyebe,akkor megerted ot. Az emberek nem szeretik ,ha megmondjak mit,hogy kell csinalni az eletben!!En teljesen egyetertek vele,de en nem igy vedekeznek,hanem kozolnem,hogy mi a bajom,az anyossal is,szepen nyugodtan,ugy,hogy ne legyen veszekedes.
2011. ápr. 10. 18:58
34/83 anonim válasza:
Az elozo vagyok.
Kb. olyan erzes ,mintha az feleseged apukaja tanacsokat osztogatna neked azzal kapcsolatban,hogy, pl. hogy vezesd az autodat.
2011. ápr. 10. 19:10
35/83 anonim válasza:
Ha nem akarod elveszteni a családodat, bármit is gondolsz a feleséged mondatairól, semmiképp nem védd anyudat!!!! Hallgasd meg, mondd neki, hogy nem sokáig lesz, stb...
Én nő vagyok, együtt élek anyóssal akivel nagyon nem jövök ki. Én is épp azon gondolkozok, mennyi ebből az én felelősségem. Eleinte párom foggal körömmel védte az anyját, amitől még inkább falra másztam. Még inkább ki lettem hegyezve az anyjára! Vitáink csak a kedves mama miatt vannak. Taktikát váltott. Én meg elkezdtem gondolkodni, hogy vajon én mit rontottam el. Bár itt anyós sem kedvel engem. Itt kicsit más a helyzet!
De tény, neked a legrosszabb, mert mindkettőt szereted!!!
2011. ápr. 10. 19:13
36/83 anonim válasza:
Egyet nem ertek meg soha!Miert kell egy anyanak tanacsot adni,hogy neveje a gyereket?
2011. ápr. 10. 19:19
37/83 anonim válasza:
Fogadjunk a nők pontozták le a remek szekrényes ötletemet:-)
2011. ápr. 10. 19:32
38/83 anonim válasza:
En no vagyok,de nem pontoztam le ezt a "remek" szekrenyes otletet! :)
2011. ápr. 10. 19:38
39/83 anonim válasza:
Szerintem jó a szekrényes ötlet! Ha következőleg jön a kedves mama, én megkérem a férjemet, zárja rám a gyerekkel a gardróbot míg el nem megy:-))))
2011. ápr. 10. 19:44
40/83 anonim válasza:
E kulfoldon elek,az anyos min.1 honapra jon! Nekunk sokaig kellene a szekrenyben kuksolni!!:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!