Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim, hogyan viszonyul...

Férfitársaim, hogyan viszonyul feleségetek vagy barátnőtök a filmen látott meztelen nőkhöz?

Figyelt kérdés

Nekem már kimondottan kellemetlen, hogy akármilyen filmet megnézünk párommal, javarészt a nők meztelenek, férfit ritkán mutatnak.

Szinte rá sem nézek másra és látom a nejemen, hogy rosszul esik neki.

Nálatok mizújs?

2011. márc. 24. 19:57
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
36%

Én nő vagyok, de tuti, a párom erre tudna mit írni... Én duci vagyok. Persze irigylem az ilyen tökéletes alakú lányokat, de az az én bajom, tehetnék érte, ha nagyon akarnék, hogy vékonyabb legyek. Én úgy vezetem le a feszültséget, hogy viccelődöm. Mindig kérdem páromat: "Na, ő bejön? Szúrnád?" XD Ő mondja "hatalmas lelkesedéssel": Persze, csakis...

Aztán én: "Ugyan, tudom én, hogy dugnád, mint a lopott biciklit!" Szóval én ilyen hülyüléssel megoldom a problémát. :)

22L

2011. márc. 24. 20:01
 2/37 anonim ***** válasza:
71%

"Szinte rá sem nézek másra és látom a nejemen, hogy rosszul esik neki."

Most akkor mi esik neki rosszul?

2011. márc. 24. 20:01
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: van babátok? Talán változott az alakja a szülés óta és nem érzi magát már vonzónak? Ez nagy probléma a nőknél! És általában tök alaptalan, mert a férjüknek igenis tetszenek, csak bemagyarázzák, hogy nem.

Gondolom szereted a nejed és vonzódsz hozzá. Adj ennek hangot! Dicsérd, bókolj, az nem kerül semmibe.

2011. márc. 24. 20:06
 4/37 anonim ***** válasza:
88%

Hú haver. Ez kemény. Én is ilyen helyzetben vokltam (egy exemnél) AZ agyamra ment. De ő rendesen féltékeny volt, ha egy jó nőt láttam a TVben. Elkezdett raplizni: "kéne mi"..."menjél akkor hozzá". sstb stb. De az enyém az beteges volt. Egyszer megjegyeztem, hogy a Brátok köztben a Mónika milyen csinos, többé nem nézhettük a sorozatot úgy, hogy ne ba.szogatott volna ezzel, ne lett volna belőle veszekedés. Kocsiban ülve (kereszteződésnél kinéztem jobbra, s balra (hogy jön-e autó) az egyik oldalon ment egy nő. Erre a csajom: jó van, akkor menjél hozzá,. Kiszállok. Menj utána..... idióta volt.

Szóval azt tanácsolom valahogy próbáld meg ezeket a helyzeteket kerülni, nehogy eldurvuljon (mint nálam).

Amúgy aki most osztani akarna, hogy biztos én voltam a szemét és tényleg a csajokat bámultam folyton, annak üzenet, hogy a többi barátnőmmel sosem volt ilyen gondom, csak ezzel az eggyel.

2011. márc. 24. 20:06
 5/37 anonim ***** válasza:
47%
Sehogy mert mi nem nézünk tv-t se filmeket.
2011. márc. 24. 20:10
 6/37 anonim ***** válasza:
96%

Ha rosszul esik neki hogy tökéletes alakú meztelen nőket mutatnak, akkor a saját testével nincs kibékülve.

Lehet mondani hogy ez a gonosz média hatása, de én azt mondom hogy az ilyen emberek meztelen nős filmek nélkül se lennének kibékülve igazán a testükkel. Nézhettek más filmeket is, de elkezdhet sportolni is például (ha mondjuk duci és ezért nem tetszik saját magának). És persze te is éreztetheted vele hogy neked ő kell nem más.

2011. márc. 24. 20:10
 7/37 anonim ***** válasza:
95%

Párom nevében nyilatkozom

ő megnézheti őket,nyálát ugyse csorgatja,hiszen azért van velem,mert engem szeret,én teszek neki...piszkafa lábbal,lapos mellel (de formás keres fenékkel,és szép arccal,hajjal)

minek rendeznék hisztit mert csinos nőt mutogatnak...

2011. márc. 24. 20:11
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, de azért válaszolok :)

Nálunk semmi különös nincs a dologban. Nem nagyon vesszük fel a dolgot. Ha a párom megnézi, akkor megnézi és kész. Az utcán nem szokta, úgyhogy mi nem csinálunk gondot ebből.

Szerintem nálatok az is lehet, hogy csak te érzed "cikinek" a helyzetet, nem? Vagy a feleséged elégedetlen magával? Ha igen, akkor bókolj neki sokat vagy vedd rá, hogy sportoljatok együtt. Ha a tv-ben meztelen nőt láttok, akkor jegyezd meg, hogy neki sokkal szebb mondjuk a melle, vagy formásabb a combja és ne hagyd, hogy szabadkozzon, tapaszd be a száját egy csókkal :)

Off, de az első válaszadó válaszával kapcsolatban annyi észrevételem lenne, hogy a viselkedése nem vicces, hanem megalázó. Attól, hogy ő elégedetlen a saját külsejével, nem kellene a barátját kellemetlen helyzetbe hozni, esetleg számonkérésnek veheti a megjegyzéseidet, és az nem vezet jóra.

Emlékszel a "Nincs de..." kampányra? Gondolkodj el rajta!

Bocsi a off-ért!

25/N

2011. márc. 24. 20:23
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, és nem zavar, ha más nőket néz meg, csak ne feltűnően és ne bunkón. Van, hogy együtt tárgyaljuk ki a nőket, pasikat.

Én sem vagyok elégedett a testemmel, de a párom így is imád, és tudom, hogy ha őt nézzük, egyik nő sem érhet a nyomomba.

2011. márc. 24. 20:25
 10/37 anonim ***** válasza:
91%
bennem is van hajlam a nőkhöz, szóval inkább megjegyzem, hogy 'hú de szép mellei vannak' vagy valami. vagy nemis mondok semmit :D felőlem nézze, tudom, hogy az én testem tetszik neki a legjobban, még ha nem is tökéletes. viszont az ilyen 'azagyamatisbotoxozom' nőkre van néhány csúnya megjegyzésem, de neki se tetszenek úgyhogy rendben van :D valamelyik válaszoló írta, hogy néha jegyezd meg milyen jól néz ki, mennyire tetszik neked.. milyen szép a dereka stb. jobban fogja érezni magát :)
2011. márc. 24. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!