Férfitársaim! Hogy viselitek, ha a Feleségetek nagyon nem jön ki Édesanyátokkal?
Zavarna,de te ez ellen nem tudsz semmit tenni!Ezen a feleségednek kellene változtatni!
De ha ennyire zavarja,akkor valami oka biztos van rá gondolom,maximum csak nem tudsz róla.Amúgy megértelek,mert ez elég kellemetlen részedre!
Gyermekünk már 2 éves. Már beszélgettünk erről, konkrét választ nem tud adni. Terel minden esetben.
Kedves első! Köszönöm a "roppant kedves, és hasznos válaszodat"!
Csak úgy kérdezem hogy miért nem kérdezed meg tőle?
Szerintem valami mégis csak zavarhatja ha így reagál anyukád hallatán!
Ha már beszéltetek róla,akkor maximum nem mondja el hogy igazából kinem állhatja anyukádat!
Lehet semmit nem csinált anyukád,csak szimplán nem szimpi neki!Vagy nem tudok mire gondolni....
Vagy maximum mondott neki valami olyat,amit neked nem mond el és az is lehet hogy vannak dolgok amiről nem tudsz!
Nem tudok okosabbat mondani,mert nem ismerem a szitut és titeket sem.
Pedig én is csak azt tudom mondani, hogy egyszer üljetek le, beszéljétek meg ezt nyugodtan. Ne hagyd, hogy másra terelje a szót és te is legyél nyitott arra, hogy esetleg ő nem annyira látja csodálatos embernek az édesanyádat, mint te. Valami probléma biztos van.
Azon, hogy a saját anyukája tanácsait sokkal jobban megfogadja, mit a te anyukádét, ne csodálkozz, hiszen ő sokkal közelebb áll hozzá, úgy szokta meg, úgy szereti a dolgok menetét, ahogy az ő anyukája csinálja, hiszen csak ő nevelte fel. Szerintem mindenki a saját anyukájára hallgat jobban, már ha jó vele a kapcsolata. Persze az nem azt jelenti, hogy az anyós tanácsait mindenképpen el kellene vetni.
Valaminek történnie kellett hogy így viselkedik a feleséged,mert magátol nem lesz valaki ilyen!
Én tényleg nem tudok mire gondolni csak arra hogy lehet hogy volt köztük valami olyan beszélgetés amitől a feleséged megsértődött vagy nem esett j
17:30
Ez tényleg idegesítő tud lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!