Férfitársaim! Hogy viselitek, ha a Feleségetek nagyon nem jön ki Édesanyátokkal?
Anyuci pici fia.
Miért itt panaszkodsz? Úgy kezdted a mondatot, hogy "férfitársaim". Ezek szerint te is úgy véled férfi vagy. Akkor miért nem kérdezed meg a feleségedet erről a roppant nagy problémáról?
Egy "férfi" nem itt panaszkodik.
Valaminek történnie kellett hogy így viselkedik a feleséged,mert magátol nem lesz valaki ilyen!
Én tényleg nem tudok mire gondolni csak arra hogy lehet hogy volt köztük valami olyan beszélgetés amitől a feleséged megsértődött vagy nem esett jól neki!
Vagy egyszerüen féltékeny az anyucikára,mondjuk ez éppen hogy forditva szokot lenni,de hát nem lehet tudni...
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:34
Miért ne kérdezhetné meg?Férfiaknak nem szabad kérdezni és nem lehetnek problémái?
Bezzeg a hülyébnél hülyébb női kérdésekért senki nem szól!
Már azt is írta hogy beszélt róla vele,de nem mondott semmit.
Mit kell kötekedni????
1.:Megkérdeztem már!
2.:Nem panaszkodom, próbálok okosabb lenni!
3.:Igen, én mindig az Édesanyám fia leszek!
Ha úgy gondolod, hogy velem van a baj, elfogadom a véleményed. Kösz, hogy írtál...
valószínű azért, mert senki nem szereti ha beleszólnak a gyereknevelésébe, hiszen az ő babája, vagyis a tiétek.
a saját anyjától azért nem zavarja, mert általában midnen ember kb úgy neveli a gyerekét ahogy anno őt, ezért aztán nincs véleményütközés.
mellesleg a gyereknek az valóban nem jó ha minden oldalról mást hall... én is így nőttem fel, anyu az mondta nem kell sapka, akkor nagyanyám leszidott hogy de kell. ez nem feltétlen jó. a gyereknevelés az anya dolga, és csak úgy lehet sikeres ha következetes.
Most csak tippelek, de pár régebbi kérdésből kiindulva itt a GYN, amiket fiatal nők tettek fel, akik teljesen ki voltak akadva, hogy hogy merészel az anyósuk tefefonálni a fiának... Hááát nem tudom, én úgy gondolom, hogy sok lány egóját zavarja, ha a férje/barátja jó kapcsolatot ápol az anyukájával, szereti őt. Na már most, amíg nincs gyerek, ezt sokan nem mutatják ki, attól félve, hogy esetleg lapátra lesznek téve. A gyerek után viszont inkább nyeregben érzezhetik magukat, és így már kimutatják a foguk fehérjét.
Ez a tippem a te esetedre, mert hogy ahogy mondtad anyukád nem csinált semmit a feleséged ellen.
Aztán persze lehet, hogy van valamilyen körülmény, ami teljesen más megvilágításban helyezi a dolgot.
Egyet tudok mondani. Egy normális családban az anya soha nem akar rosszat a gyerekének, szóval nem hiszem, hogy a te anyukád lenne a hunyó. Én annyit tudok mondani, hogy ha nekem az életben a párom édesanyám ellen akarna fordítani, annak szakítás lenne a vége.
Nem azt mondom, hogy nem lehetnek vitáik, de ezt rendezzék le egymás között, kultúráltan. Szerintem mindent meg lehet beszélni.
Kérdező, látom, te normális stílusban írsz a válaszolok beszólásai ellenére. Ez pozitív :)
Néhány tipp:
1. anyukád valamivel nagyon megbántotta korábban a feleségedet, és ezen nem tud túllépni
2. valami miatt nem bírja az anyukád stílusát, irritálja,
3. előfordulhat, hogy valami miatt a feleségednek kisebbségi érzése van, az anyukád miatt?
Mondjuk, anyukád sokkal jobban főz (vagy te az ő főztjét szereted, és ezt a feleséged tudja, vagy ettől tart). Vagy anyukádat jobbnak érzi valamiben, családi, háztartási, emberi, szakmai dologban, anyagiakban. És a jelenléte folyamatosan erre emlékezteti a feleségedet, és ezt akarja kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!