Férfitársaim! (Na jó hölgyek is írhatnak ha van vmi ötletük:D) Hogy érték el, azt, hogy egy időre nem gondoltatok a nőkre és a párkapcsolatokra meg hasonlókra?
Figyelt kérdés
Állandóan ezen jár az agyam, illetve egy vkin.:S Nem szeretném ha ez, így menne tovább. Csak tönkre teszem magam vele.:(2010. ápr. 27. 15:38
1/8 anonim válasza:
Én nő vagyok; nem gondolok párkapcsolatra, mert nagyon elegem lett az előző párkapcsolatomból, sok sérelem ért. Egyébként sok kreatív és mentális dologgal is foglalkozom, amelyek lefoglalnak. Új társaságba is kerültem, ami által szintén új dolgokkal is foglalkozom.
2/8 anonim válasza:
Úgy tudtam hogy a férfiak ki tudnak kapcsolni míg a nők nem... Mindig csak épp arra gondolnak amit csinálnak. Akkor ez veled nem így van?
3/8 A kérdező kommentje:
De igen, így van csak közben rengeteget gondolok vkire.:S Meg vágyom egy társra, nagyon örülnék ha ő lehetne az csak nekem, úgy tűnik ő nem akarja.:( Évek óta magányos vagyok és állandóan a nők körül forognak a gondolataim. Ebben közre játszik az is, hogy sokat vagyok itthon és egyedül vagyok a gondolataimmal.:((
2010. ápr. 27. 15:45
4/8 anonim válasza:
Ezt szerelemnek hívják barátom és akkor felejted el majd az egészet, ha elmúlik az érzés. Idő megoldja, más nem nagyon.
5/8 anonim válasza:
Na akkor ideje hobbit találni és kimozdulni! Szerintem garantáltan segít.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy minek hívják. Tudom, hogy az vagyok. De ezelőtt is állandóan ezen görcsöltem és ezt akarom végre befejezni, mert tényleg csak "magam alatt vágom a fát".
2010. ápr. 27. 15:52
7/8 anonim válasza:
így van, az idő majd megoldja. addig is egy dolog segíthet csak. elfoglalod magad sok-sok dologgal, ami leköti a figyelmedet. vagy keresed másban a boldogságot.
nő vagyok..:)
8/8 anonim válasza:
Én úgy, hogy letettem arról, hogy ez baj. Nem baj. Elfogadható. Az is, hogy néha fáj, néha hiányérzetem van. Amikor elfogadom ezt az érzést, már nem bánt, ha megjelenik, el tudom viselni, nem félek tőle. Akkor már nincs hatalma felettem, és kevesebbszer is jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!