Hogy közölnétek az alábbit az édesanyátokkal? Ti hogy reagálnátok rá?
Hogy közölnétek vele,hogy lassan 1 éve viszonyotok van egy nős férfival,aki idősebb nálatok és lehet,hogy terhes vagy tőle?
Ti az anya helyében hogy reagálnátok?
Köszönöm a válaszokat!
hogy reagálnék. nyelnék kettőt (vagy hármat) átölelném és azt mondanám, hogy örülök neki, ha ő is örül.
A gyerekem.
kinyuvasztanám a lányomat.
legyen benne annyi tisztesség, hogy nem egy nős férfival hetyeg. legalább benne legyen, ha már a "férfiban" nincs.
nem beszélve arról, hogy egy ilyennek szülni...
Jaja, először légy biztos abban, h terhes vagy! Egyszerre egy dolog miatt bőven elég aggódni.
Aztán ráérsz azon agyalni, h hogy mondd el. De leginkább úgy, h leültök egy alkalmas pillanatban és elmondod az egészet. Szépítgetni, vagy alakítani a történeten nincs sok értelme.
Én így közölném:
,,Anya, ugyan jól neveltél, de nekem most mégis elment az eszem. 1 éve csaltatok egy nőt egy férfival, aki le is fektetett, most tőlem is lesz gyereke. Any,a vedd szigorúbbra a szabályokat, ha nagy is vagyok már, beszélgess velem!"
Így reagálnék:
,,Lányom, nem így neveltelek... csalódtam benned! Most elmész szépen abortuszra egy időpontért, szakítasz a pasival, és bocsánatot kérsz!"
Tényleg bizonyosodj meg róla hogy terhess vagy! Nagy butaságot csináltál.
Ha én lennék ilyen helyzetben, nálam anyu már a kapcsolat legelején tudna a dologról, mert vagyok vele olyan viszonyban, hogy elmondhassam neki.
Ha még fiatal vagy, és terhes lennél, elsőként egy nagy pofont kapnál hirtelen felindulásból, aztán leülnénk szépen és elkezdenénk gondolkodni a lehetőségeken, mérlegelnénk stb...
Ha már abban a korban vagy, hogy simán lehet babád, akkor elmondanám a véleményem, szomorú lennék, miért nem tiszteltél meg a bizalmaddal, miért nem mondtad meg még az elején, hogy viszonyod van stb stb..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!