Anyukák! Mit reagálnátok?
Mit szólnátok ha a 16 éves lányotok bejelentené hogy terhes ?? nagyon mérges lennél ?
16 vagyok és barátommal 6 hónapja járok. védekeztünk is de mégis becsúszott. (persze eszemben sincs megtartani)
16 évesen már azt hiszem, szülői engedély nélkül is elvetetheted, feltéve, ha tudod fizetni a költségeit. Ja, amúgy tudom, hogy a kérdés nem ez volt.
Arra a válasz: ha voltál olyan nagyleány, hogy szexeltél, akkor most állj anyu elé...
Egyébként ha védekeztetek, hogy csúszott mégis be? Láttátok, hogy szakadt volt a gumi? Vagy néha megengedted neki, hogy "csak egy picit" betegye anélkül is?
Egyébként ha védekeztetek, hogy csúszott mégis be? Láttátok, hogy szakadt volt a gumi? Vagy néha megengedted neki, hogy "csak egy picit" betegye anélkül is?
nem sose engedek meg ilyen baromságot!!!! én egyáltalán nem ilyen vagyok. Nem láttunk szakadást. Igazából csak nem jött még meg és ezért gondolkoztam azon, mivan ha terhes vagyok. És semmi szakadást nem láttunk a gumin :( mindig is paráztam ettől és most meg.. :(
Szóval akkor csak gyanítod, hogy terhes vagy, nődokinál nem voltál/tesztet nem csináltattál? hát így parázni meg felesleges, talán csak szimplán késik...
csinálj meg 2-3 tesztet, ha pozitív, kérj időpontot nődokihoz és ha szerinte is, akkor parázz.
azt tuti, hogy leüvölteném a fejét. És elmennék vele abortuszra. Nem én akarom felnevelni a gyerekem gyerekét, ő meg ugye nem tudná, mert még érettségi meg valami szakma kellene.
Egyébként nem tudom, hogyan védekeztetek, legközelebb jobb lenne, ha esemény utánit vennél be.
Sok mindentől függ a dolog.
Ha tudok róla, hogy szexuális életet él a lányom, rendszeresen járunk / jár nőgyógyászhoz felelősségteljesen védekezik, van mersze időben elém állni a dologgal, akkor biztos segítenék neki lehet még mérges se lennék. Benne van a pakliban.
Ha nem tudok róla, hogy szexuális életet él, ha nőgyógyászhoz ciki elmenni, ha imitt amott védekezik és még sunnyog is, akkor biztos kiakadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!