Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Mit reagálnátok?

Anyukák! Mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok ha a 16 éves lányotok bejelentené hogy terhes ?? nagyon mérges lennél ?

16 vagyok és barátommal 6 hónapja járok. védekeztünk is de mégis becsúszott. (persze eszemben sincs megtartani)

2011. szept. 6. 13:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem vagy terhes, csak ráparázol. Nálam is előfordult már, hogy késett, nem is egyszer. Csinálj egy tesztet minél hamarabb. Utána menj nőgyógyászhoz és írass fel fogamzásgátlót, akkor nem kell parázni a gumi miatt.
2011. szept. 6. 14:22
 22/33 A kérdező kommentje:

Lehet előváladékos volt a keze vagy nem tudom :S pedig erre figyeltem, de akkor abban a pillanatban nem tudtam koncentrálni..

Megtartani azért nem akarom mert komoly céljaim vannak az életben (orvosnak készülök) nagyon nehezen bírom a sulit így is, és nem a mostani barátom az akivel az egész életemet letudnám élni. Tudom, hogy az abortusz csúnya dolog énis ellenzem mert egy pici baba életét vesszük e, de sajnos muszáj így döntenem. Lelkileg sem állnék készen erre, így mindenkinek jobb lenne.

2011. szept. 6. 14:25
 23/33 anonim ***** válasza:
79%
Látod, nem is a terhesség a legnagyobb gond, hanem, hogy 16 évesen 6 havi együtt járás után lefeküdtél azzal a sráccal akivel el se tudod képzelni a jövődet.
2011. szept. 6. 14:29
 24/33 A kérdező kommentje:
DE nem azt mondtam!!!!! nagyon szeretem a barátomat, de én nem vagyok annak a híve hogy 16 évesen már férjet választok!!! Még akármi lehet, lehet hogy ő lesz a férjem, de még most tini fejjel ezt nem tudom elképzelni.
2011. szept. 6. 14:32
 25/33 anonim ***** válasza:
86%

Hogy mit tennék? Megbeszélném vele. Ez az egyetlen út ilyenkor, az ordibálás és az agresszió egyéb vállfajai nem segítenek ilyenkor. Pláne, hogy nem felelőtlenségből történik a dolog.

Egyébként, egy kérdés: Kicsilány, ez volt az első alkalom?

Nekem az első után heteket késett, pedig nem lettem terhes semmi szín alatt... Ettől is lehet ám. Ha nem az első volt, akkor nem kérdeztem.

2011. szept. 6. 14:48
 26/33 A kérdező kommentje:

igen ez volt az első alkalom.

Nagyon remélem, hogy amiatt van :/

2011. szept. 6. 14:58
 27/33 anonim ***** válasza:
84%
Védekeztél, nem csesznélek le.Inkább segítenék amiben tudnék, és feliratnék pluszban gyógyszert.
2011. szept. 6. 15:11
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

14:48-as vagyok.

Akkor jövő hét körül csinálj egy tesztet (inkább kettőt, úgy tuti az eredmény). Szerintem nem vagy terhes egyébként, de jobb, ha magad győződsz meg róla.

2011. szept. 6. 15:26
 29/33 anonim ***** válasza:
84%
Az se biztos, hogy terhes vagy, akkor mit aggódsz? Ha túlságosan aggódsz akkor bebeszéled magadnak és persze, hogy nem fog megjönni, de koránt sem biztos, hogy azért van így mert terhes vagy.
2011. szept. 6. 17:38
 30/33 anonim ***** válasza:

Figyelj szerintem tuti nem vagy terhes!

Védekeztetek, nem szakadt ki, akkor meg nagyjából semmi esély rá!

Én nem sokára 17 leszek, de szinte sose jön meg rendesen, neked is ilyesmi lehet, vagy az elmúlt időben többet stresszeltél és ezért nem jön meg.

A biztonság kedvéért és hogy megnyugodj vehetsz tesztet (600-800ft), de mivel nem történt semmi olyan értem ezt gumi szakadásrea, vagy gumi nélküli együtt létre így adok 1%-ot. De szerintem tuti nem! Nyugi!

2011. szept. 7. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!