"Szigorú anyukák" ti erre hogyan reagálnátok?
nyugodtan randizz.
anyukáddal beszélj erről,és fektessetek szabályokat,mondd meg neki,hogy minden este időre hazamész,nem kerülsz a sráccal szexuális helyzetbe,bemutatod,hogy lássa hogy rendes srác-e,és nem romlanak a jegyeid.Szerintem így menni fog.Én így tuti megengedném..elvégre inkább a szemem előtt mint a hátam mőgőtt:D
Ha rendes és megbízható a fiú akkor nyugodtan randizz vele. Anyukád szerintem túl szigorú. Miért nem jársz bulizni? Ezek az évek soha nem jönnek vissza, tapasztalat.
Én már nem tudok bulizni az egy éves kislányomtól, de ha rossz napom van mindig örömmel gondolok vissza a bulikra, meg az ökörködésekre, a fiúkra. Ilyenkor felcsörgöm a barátaimat, akik már tisztes családos emberek, és nosztalgiázunk.
Szerintem egy nagyon értelmes lány vagy de azért ne zárkózz be.
IHB
Köszi Nektek!!
Én is azon gondolkoztam, hogy beszélnem kéne vele, igaz nehéz lesz :(
Harmadik válaszoló, akkor te már 16 évesen elengeded a kislányodat fiúzni ? amúgy azért nem bulizok mert nem rég volt a szülinapom és még ők küldtek el bulizni, de nekem nem volt eddig kedvem.. :) de menni fogok az biztos!
Nem a fiúzni konkrétan, de ha tetszik majd neki egy srác, akkor inkább vele engedem el mint egyedül. Jó a mai világban ha vigyáz rátok valaki.
A húgom 16 éves és egy 20 éves sráccal jár, anya ellenezte, de én mondtam neki, hogy inkább örüljön, hogy a tesóm nem egyedül mászkál.
A srác rendes nem iszik nem cigizik és így a húgom sem.
Én és a barátnőim minden hétvégén ittunk, nem volt barátunk, na ne ez legyen a példa.
A mostani eszemmel tudom, hogy jó hogy akkor kiéltem magam, nem most lézengek a bulikban felnőtt fejjel, mint annyi céltalan 25-30 éves akiknek se gyerek se család. Most éld ki magad és ésszel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!