17éves lányom tetováltatott a hasára és intim helyre is. Ti hogy reagálnátok?
Megmondanám neki, hogy szomorú vagyok,amiért nem vont be és nem beszélte meg velem. DE azt is gondolom, hogy ettől még nem lett egy "rossz" gyereked, és ez a tetoválás már manapság nem olyan különleges dolog, továbbá úgy gondolom,hogy később el is tüntethető. És ettől nem fog megváltozni a személyisége sem. Nem ettől lesz tiszteletlen veled és más emberekkel.
Amúgy ha az intim hely a csípője vagy a feneke, az nem vész..... hááát ha máshova, azért az elgondolkodtató
A tetoválót én is kérdőre vonnám.
De a gyerekemet is!
Különben is honnan volt erre pénze? Egy minőségi tetkó nem 2 fillér! Elég biztonságos szalonban varratta fel magára?
Nem a tetkó a gáz, hanem a körülmények! és a titkolózás.
Én is csináltattam 17 évesen tetoválást, de megbeszéltem anyukámmal.
Csak annyit kért, hogy ne túl nagyot, és ne feltűnő helyre, hogyha akarom, eltakarhassam, segített mintát választani, teljesen partner volt a dologban. Bár engem eleve úgy neveltek, hogy mindent lehet, ÉSSZEL!
Node titokban? Ráadásul a hasára? És ha majd 10 év múlva várandós lesz, hogy fog az kinézni? Vajon belegondolt ebben? A tetováló meg nem gondolt bele, hogy a lány jogilag még kiskorú? (Tőlem anno kért szülői beleegyező nyilatkozatot!)
És vajon a lányod tisztában van vele, mekkora fájdalmat okozott neked ezzel? :(
Büntetés, amiért hazudott és a hátam mögött tette. Nem magáért a tetkó miatt, hanem az elv miatt, ami mögötte van.
És felvilágosítanám, hogy amíg én etetem és kiskorú, addig az a minimum, hogy mindent megbeszélünk, ha ez nem tetszik, 18 évesen lehet menni dolgozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!