Szülők! Ti hogy reagálnátok erre?
kedves szülők!ti hogyan reagálnátok ha 12 éves lányotok,hirtelen elkezdeni a rock,metal ilyesmi zenékért rajongóni és hallgatni?
12/L
egyébként anyukám csak bámul amikor berakok egy ilyesmi zenét...
Bocsi, de miért kéne akárhogyan is reagálni rá ???
Ez nem elítelendő, nem gusztustalan dolog, amiről így kéne vélekedni...
Első vagyok
Milyen bandákat hallgatsz ?
Azt mondanám : örülök, hogy jó stílusa van a gyereknek, hála az égnek, hogy nem gagát hallgat...
...és igen, ezt nem egy tini, hanem egy anya írja.
Remélem, az én lányom már most szereti a rock zenét, mert mi az apukájával nagyon szeretjük! :)
A baba 3 hónapos, párom 33 éves én 29. :D
Csak normális zenéket hallgatunk, semmi extra zúzós vagy csúnya szövegűt, úgyhogy nem kell elítélni, a rock zene nem rossz!!!
Én mindig is ilyen zenéket hallgattam, meg punk-ot, anyukám annak idején nem csinált belőle cirkuszt, csak annyit kért, hogy halkan hallgassam, mert ő ettől megőrülne:)))(szerintem tudta, hogy kinövöm)
Most, hogy már szülő vagyok, nem fogok ezért szólni a gyerekemnek; azt hallgat, amit akar, úgy gondolom egy zenétől senki nem lesz rossz ember.
Amíg halkan/fejhallgatóval hallgatja, addig nem gond.
Egyébként engem anno még a szüleim Black Sabbathtal neveltek... az első rockgeneráció már rég nagyapa, ma már a rock nem lázadás, teljesen elfogadott dolog.
most ezt hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=dG8NJMfNNy0
ha nem ezt,akkor anti fitness clubot,de nem mindegyik számot tudom meghallgatni,mert egy-kettőtöl frászt kapok^^
csak azért kérdeztem mert,eddig inkább r n b,pop stb. zenéket hallgattam...pár hónapja viszont ilyesmiket...
ő utálja az ilyesmi zenéket,de nem szól,csak általában bámul...xd
ha majd én leszek szülő,remélem hogy a gyermekem nem fog lady gaga és társai zenéket hallgatni...^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!