SZÜLŐK! Hogy reagálnátok ha a 15 éves fiatok bevallaná hogy cigizik?
Én nem vagyok szülő!
Én nem lennék rá mérges, nem büntetném meg, örülnék hogy bevallotta, mert manapság már az is jó, örülj hogy nem drogozik vagy rosszabb. szerintem fogadd el :)
Nem szidnám le, hanem csak elmondanám, hogy a dohányzás rossz, és ne csinálja.
cigarettát nem vennék neki semmiképp, majd úgyis beszerzi ahogy eddig, legfeljebb heti egy dobozra adnék neki pénzt.
felesleges ellenállni, mert tudod, minél jobban tiltják, annál jobban akarja...
Semmit,megtiltani ugysem tudnam.
en is ilyen idosen vallottam be itthon,anyu csak arra kert elotte ne gyujtsak ra.
Ne büntesd mert őszinte!
Beszélj vele ,mert rosszat csinál!
@02-22 12:35: anyáddal beszéljen!
én ilyen helyzetben vagyok! 21 évesen! tudod, nem szívesen mondom, de amikor meglátod, megérzed (diszkószag nem ér) rajta, hogy cigizett, vágd pofán. inkább rövid ideig fájjon, minthogy napi több órát beszélgess vele. ha nem érsz célt, akkor bukta. nemtudsz mit csinálni. de nekem szar, hogy azzal kell megúsznom a "beszélgetéseket", hogy kamuzok a szüleimnek.
igen fater, ha ezt olvasod valami véletlen folytán, cigizek, fősuli kezdése óta naponta, 2 naponta 1 doboz. és jól esik. és le fogok szokni. majd egyszer. csak rá kell jönnöm magamtól.
szóval, pillanat, kiugrok cigizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!