Szülők! Ti hogy reagálnátok erre?
kedves szülők!ti hogyan reagálnátok ha 12 éves lányotok,hirtelen elkezdeni a rock,metal ilyesmi zenékért rajongóni és hallgatni?
12/L
egyébként anyukám csak bámul amikor berakok egy ilyesmi zenét...
Én úgy leszek majd,hogy nem fogom elítélni a gyerekemet,ha lesz..ha bármilyen lesz:D
15/L
12:49
Mi itthon a 3 hónaposommal Iron Maiden-t, Metallica-t, AC/DC-t, P-mobil-t, Ossian-t, Sing-sing-et és hasonlókat hallgatunk. Most csak ami hirtelen eszembe jutott, azt írtam. :)
My chemical romance-t nem fikázni:D Amúgy én meg anyukámmal megszerettettem, most ő is Fall out Boy-t, Green Day-t meg AC/DC-t hallgat. A szülők is nevelhetők;D
13L
Amiket felsoroltál egyik sem rock...metál meg főleg nem.
TCS esetleg az aminek köze van hozzá,de az új albumuk egy förmedvény.Nem nevezhető rocknak...Remélem rockernek azért nem vallod magad
Hát szerintem a The Pretty Reckless igenis Rock. :D
Az AFC-t viszont Rocknak nevezni emberiség elleni vétek.
15L vagyok.. anyának ezt mutattam, azt mondta, hogy örülne, hogy megjött a gyereke esze..
az egyik előttem lévőhöz csak annyit, hogy eljárok koncertekre, veszek fel néha fekete ruhát, hangosan hallgatom a zenét, amennyire csak lehet, és undorodok a rocktól eltérő stílusú zenéktől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!