Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti hogy reagálnátok erre?

Szülők! Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

kedves szülők!ti hogyan reagálnátok ha 12 éves lányotok,hirtelen elkezdeni a rock,metal ilyesmi zenékért rajongóni és hallgatni?

12/L

egyébként anyukám csak bámul amikor berakok egy ilyesmi zenét...

2011. júl. 1. 12:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Én úgy leszek majd,hogy nem fogom elítélni a gyerekemet,ha lesz..ha bármilyen lesz:D

15/L

2011. júl. 1. 14:07
 22/30 anonim ***** válasza:
Amíg nem akar rock koncertekre járni vagy egy kiló festéket kenni az arcára és nem dobálja ki a szines ruháit hogy csak feketében járjon addig nem szolnék semmit. Hallgassa ha neki tetszik csak ne zengjen a ház tőle.
2011. júl. 1. 14:20
 23/30 anonim ***** válasza:

12:49

Mi itthon a 3 hónaposommal Iron Maiden-t, Metallica-t, AC/DC-t, P-mobil-t, Ossian-t, Sing-sing-et és hasonlókat hallgatunk. Most csak ami hirtelen eszembe jutott, azt írtam. :)

2011. júl. 1. 14:56
 24/30 anonim ***** válasza:

My chemical romance-t nem fikázni:D Amúgy én meg anyukámmal megszerettettem, most ő is Fall out Boy-t, Green Day-t meg AC/DC-t hallgat. A szülők is nevelhetők;D

13L

2011. júl. 1. 19:53
 25/30 anonim ***** válasza:

Amiket felsoroltál egyik sem rock...metál meg főleg nem.

TCS esetleg az aminek köze van hozzá,de az új albumuk egy förmedvény.Nem nevezhető rocknak...Remélem rockernek azért nem vallod magad

2011. júl. 1. 20:40
 26/30 anonim ***** válasza:

Hát szerintem a The Pretty Reckless igenis Rock. :D

Az AFC-t viszont Rocknak nevezni emberiség elleni vétek.

2011. júl. 1. 22:32
 27/30 anonim válasza:

15L vagyok.. anyának ezt mutattam, azt mondta, hogy örülne, hogy megjött a gyereke esze..

az egyik előttem lévőhöz csak annyit, hogy eljárok koncertekre, veszek fel néha fekete ruhát, hangosan hallgatom a zenét, amennyire csak lehet, és undorodok a rocktól eltérő stílusú zenéktől :)

2011. júl. 1. 22:50
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem vagyok anya..de nem szólnák semmit,hiszen nem én mondom meg hogy mit hallgasson :) Majd kinövöd:)
2011. júl. 3. 13:09
 29/30 anonim ***** válasza:
Majd megszokja. Anyám is hülye fejet vágott mikor elkezdtem C.O.D.-t hallgatni, aztán csináltam apunak CD-t és vhogy rákeveredet az Emlékezz rám, én meg kocsiba énekeltem, anyu meg csak nézett h honan tudom ezt igy megjegyezni ö azt se érti h mit mondanak. Aztán elmondtam lassan a szöveget, azt neki is tetszett, meg azóta szereti vagy olyasmi, meg apu is tudja féligmeddig annak az egy számnak a szövegét. Szóval majd csak megszokja vagy elviseli egy idö után.
2011. júl. 30. 23:24
 30/30 anonim ***** válasza:
Hát de hol itt a rock? :O
2012. ápr. 23. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!