Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti, hogy reagálnátok erre?

Ti, hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Jó oké lehet nem jó témába írtam ezt de itt van a legtöbb kamasz.14 éves lány vagyok.Tavaly nyáron "kinéztem" magamnak egy fiút itt ahol lakom.De ő innen olyan 15 km-re lakik csak ritkábban járt ide.És sajnos nem volt köztünk semmi mert messze lakott.Most az egyik barátnőm akivel nagyon jól kijövök (kivéve ha nem kétszínű,és nem teszi a fejét) elkezdett kavarni azzal a sráccal.De a barátnőmnek ezelőtt volt 2 pasija akik azt mondták,hogy átverte őket a barátnőm kétszínű és aljas tud lenni.Mondtam igen ezzel tisztában vagyok.Na mindegy.Amióta elkezdett kavarni azzal a sráccal akivel nyárára én akartam összejönni a srác folyamatosan megváltozott.Többet jár ide ha kell gyalogol csak,hogy láthassa a csajt.A haverjaival keveset van akik már le is patkányozták őt,hogy milyen kétszínű lett azóta amióta vele van a csaj.Amikor egyet gondolunk egy másik barátnőmmel,hogy elmegyünk fagyizni vagy csak sétálni a parkban akkor akármerre megyünk mindegy ,hogy mikor mindig találkozunk a sráccal meg a barátnőmmel.A barátnőm ott teszi a fejét és a srácnak fogalma sincs arról,hogy milyen egy kétszínű,és hogy hogy átfogja verni.Szó szerint sajnálom a srácot.Mert egyenlőre a barátnőm teszi a fejét.Ott nyaliznak stb..És mivel azt a srácot én szerettem volna "megszerezni" nem tudom,másképp kifejezni magam így ezek a dolgok engem nagyon zavarnak.Nem jósolok sok jövőt annak a kapcsolatnak ha a csaj átveri őt is.Csak ők nem egy iskolába járnak stb. Nem leszek aljas mocskos,és nem süllyedek le a csaj szintjére,hogy elveszem tőle a pasit megtenném szívesen de NEM FOGOM.Mi tévő legyek szerintetek?Arra értem,hogy valahogy a pasi tudatára kellene hozni,hogy a csaj milyen.

SEGÍTSETEK.

és normális válaszokat kérek köszönöm.:)

ui: majdnem a babák témába írtam XDDD

2011. ápr. 25. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia,nem írtad h a srác hány éves,de gondolom elég fiatal ő is.ne avatkozz bele,vannak dolgok amiket magának kell megtapasztalnia,így majd a srác tanul belőle.ha beleavatkozol akkor a fiú és a bnőd szemében is te leszel a szarkeverő.
2011. ápr. 25. 12:25
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm :) ez is igaz amúgy.

a srác 15 éves.

de én arra gondoltam,hogy mivel nem egy iskolába járunk vele (mert a csajjal én igen ) akkor nem fog látni annyit mint az előző barátja aki évfolyamtársa volt.és így később lesz vége.

2011. ápr. 25. 12:30
 3/5 anonim ***** válasza:
szia én 25évesen úgy veszem ki a szavaidból hogy féltékeny vagy megértem,de ha tetszettél volna a srácnak akkor te utánad járna nem a barinőd után az hogy ök összejöttek innétől kezdve ő dolguk,sok mindent nem tudsz tenni ha bele szólsz le fog nekik esni hogy ez csak egy kavarás a részedről mivel nem veled van a pasi, majd rá jön magától hogy milyen a csaj de lehet hogy neki pont ez tetszik ne foglakozz velük, a másik én az olyan embert nem nevezek barátnőnek akiről így beszélek mint te nem sértegetni akrlak de csupán csak a féltékenység szól belőled szerintem
2011. ápr. 25. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
A csaj tudja h bejön neked ez a srác? Csak mert ha igen, akkor szerintem került el jó messziről. Az ilyen az nem barátnő.:|
2011. ápr. 25. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

másodika válaszoló: nem vagyok mostanság a csajjal olyan jóba majdnem mindenki megutálta csak egy személy van mellette akit irányitgathat.igen féltékeny is vagyok.azzal a sráccal életemben nem beszéltem amúgy azt sem tudja ki vagyok csak nekem bejön és kész.neki ez tetszik?szerinted tetszik egy pasinak az,hogy miközben vele járnak addig a barátnője más fiúval telefonálgat meg megy ki sétálgatni?eljön a nap vége és már nem akar beszélni a barátjával mert fáradt és nincs kedve? és hazudgál össze vissza?szép.!

2011. ápr. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!