Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan reagálnátok erre?

Hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
Anyukám mindig "jót akar" és kitalál valamit,amin aggódik.Most a legújabb:21 hónapos a kisfiam,kb 2 hónapja nem akar enni kanállal,villával,hanem eszik pár kanállal és utána kézzel áll neki.Mindig figyelmeztetem,hogy kanállal,de visszatér a kézhez.Előtte elég szépen evett.Most anyu közölte,hogy csúnyán eszik a gyerek és tanítsam meg szépen enni.Erre már nem tudok mit mondani.
2011. szept. 12. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Nem értem, anyád honnan tudja, hogy hogy eszik a gyereked? Vagy nála laktok?

2. A gyereknek szabad kézzel enni, ilyen korban ez a természetes, mert ismerkedik az egyes élelmiszerekkel. Az böven elég, hogy figyelmezteted arra, hogy evöeszközzel kellene. Kivételt képez, ha nem eszik, hanem szétdobálja az ételt, mert akkor elvenném töle.

3. A te gyereked, te döntöd el, hogy hogyan ehet. Az egyetlen eset, amikor anyád relkamálhat, ha utána neki kell összetakaritani, ami véletlen lepotyog.

2011. szept. 12. 07:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak is volt egy ilyen időszaka,én nem eröltettem a kanalazást,szépen leszokott a kézzel evésröl..
2011. szept. 12. 08:00
 3/6 A kérdező kommentje:
nem lakunk együtt,de most ott van náluk.én sem erőltetem,ha eldobálja először figyelmeztetem,aztán elveszem tőle.
2011. szept. 12. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ott van és látja a gyereket, hogy eszik, kérdezd meg tőle, hogy ő hogyan tanítaná a kanállal evést. Esetelg próbálkozzon vele ő:)
2011. szept. 12. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
az anyukák mindig mindent jobban tudnak. én ilyenekre nem reagálok, vagy csak óvatosa, hiszen kevés ideig vagyunk együtt nehogymár összevesszünk, majd elmegy és úgyis mindent úgy csinálok ahogy nekünk jó! kitartás!!!!!!!!
2011. szept. 12. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a sztoriban nincs semmi durva. Csak kb most telt be nálad a pohár!
2011. szept. 12. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!