Kismamák, hogy reagálnátok erre?
Én elfogadtam és kedvesen megköszöntem!
21 hónap van a gyerekeim között minden segítség jól jött.
Szituáció és ember függő,de többnyire elfogadom a segítséget.
Ha szükséges.
Pl ha veszek a picaon 4db bugyit és ezt "cipelem" majd valaki felajánlja hogy segít vinni a szatyromat akkor elmondom hogy semmi szükség rá.
Mondjuk,általában csak az autóig, autótól meg a házig cipelek, sosem túé nehezet.
Ami tényleg nehemre esik abban elfogadom a segítséget.
A második babát várjuk,a fiamnál igazából nem emlékszem, hogy valaha, valaki segíteni akart volna.
Most valahogy kedvesebbek az emberek, és igen, elfogadom a segítséget, sőt nagyon örülök neki.
Még így is sokan vannak, akik nem veszik észre magukat, pl sietnék és beállnak a babakocsi elé, hogy 'babázzanak' a másfél évesemmel, de mostanában sokan segítenek.
Múltkor az okmányirodában voltunk, én, baba, apa, már kezdett leszakadni a hátam, mikor egy nő felpattant, hogy üljek le, a pici is leül? már ugrott egy másik nő is.
Nekem ezek a szituk nagyon jól esnek, emlékszem a fiamnál volt olyan, hogy 30 hetes uh-ra mentem, és a váróban lévő 8 székből minimum 4en férfiak (gondolom apukák) ültek, olyan csajok mellett, akiknek még nem is látszott a hasuk. Nem a kismamáktól sajnáltam, mondjuk bennük is lehetett volna annyi, hogy megkéri a férjét, ugyan adja már át az ülőhelyet. De nem. Egy órát álltunk mellettük, többen voltunk nagy pocakkal.
Szóval az ilyen tapasztalatok után én nagyon boldogan fogadok minden kedvességet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!