Kismamák, hogy reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Hogy amikor már látszik hogy kisbabát vártok, valaki odamenne az utcán, hogy segíthet-e a szatyrodat vinni/babakocsit emelni/bármit? Elfogadnátok, megköszönnétek kedvesen és elutasítanátok vagy nem túl kedvesen utasítanátok el?2011. szept. 7. 22:01
11/13 anonim válasza:
Ritka ha segítenek az emberek! Nekem még a buszon sem szokták átadni a helyet. Inkább a telefont nyomkodják, vagy kifelé bámulnak. Egyszer egy utas is felháborodott, és mondta hogy ott a busz másik végén van hely, miért nem ülök le? Ha már senki nem adja át a helyet!!!Igaza van aki írta, hogy bunkók az emberek. És csak Pesten tapasztalok ilyet, mivel a szüleim vidéken élnek! Vidéken sokkal segítőkészebbek az emberek.És még a vidéki embert nézik le?
12/13 anonim válasza:
Már válaszoltam egyszer, kedves utolsó,nem a pestieket akarom védeni, mert én egy vidéki nagyvárosban élek, de itt is bunkók az emberek.
Volt, hogy busszal kellett hazamennem NST-ről (kb 20 perc) mikor leszálltam, két öregasszony szó szerint lelökött, mert lassan mertem csak leszállni,szerintem azt hitték, rájuk csukja majd a sofőr az ajtót.
Vagy: most épp terhesgondozáson voltam, a fiam köztem és egy másik nő között ült babakocsiban, eldobta az itatóját. Az odagurult a másik nő elé, aki ránézett az itatóra, majd visszafordult beszélgetni. Én meg áthajoltam a fiamon kb 26 hetes terhesen, hogy fel tudjam venni.
Szóval ez nem földrajzi kérdés, bunkó emberek sajnos mindenhol vannak:)
13/13 anonim válasza:
Eldobom az agyam!! Iszonyatosan bunkók! Ahol a szüleim élnek, ott tényleg normálisak az emberek. De lehet ez csak kivétel. Tegnap történt, hogy jött a busz a megállóba, pont akkor értem én is oda, és már majdnem felszálltam amikor be csukta az ajtót. Kis híján baleset történt. Hirtelen azt sem tudtam mi van. Azért ezek a dolgok durvák azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!