Lombikos kismamák nektek mennyi embriót ültettek be?
hármat, mindkétszer. a második trióból egy megtapadt, szombaton lesz egy éves :-)
nálunk a kiskatonákkal van a gond
Tegnap olvastam egy cikket, hogy ha csak egy embriót ültetnek vissza a lombiknál, azzal nem csökken a megtapadás esélye, viszont egy egészséges baba esélye nagyban nő- és kezd elterjedni újra, hogy csak 1-et rakjanak vissza.
Tesómék novemberben kezdik - csak egyet fognak visszarakni nekik.
Ne aggódj!
Nagyon köszönöm a válaszokat,megnyugtatást és a linket!
Egy kicsit bizakodóbb lettem!:)Előre sajnos úgysem láthatom a jövőt meg kell várnom a hónap végét de el döntöttem,marad az egy!:)
Ha jönni akar akkor az az egyke is jönni fog!:)
Első neked gratulálok másodiknak sok sikert kívánok a tesójáéknak és mindkettőtöknek még egyszer köszönöm a válasz!:)
Nekünk 4 petesejt termékenyült meg, 3 kezdett osztódni. Mindhárom embriót visszakértük.A háromból egy maradt meg, de mi azt sem bántuk volna, ha esetleg ikrek lesznek.
Sok sikert!
35hkm
Nekem annó kettőt ültettek be, szintén első lombik volt, a páromnál volt gond, plusz nálam enyhe PCOS.
A kettőből megszületett egy gyönyörű kislány, aki már másfél éves.
Épp úton van a kisöccse, aki spontán fogant csodababa. :)
Drukkolok nektek!
24 h km
Nekünk kettőt ültettek vissza, mindkettő elindult, de az egyik petezsák üres maradt. Cserébe a másik osztódott így mégis ikreket várok.
Sok szerencsét!
Köszönöm utolsó!:)
Ez a sors!Vissza kaptad azt a babát is aki elvileg nem volt,vagy csak jól el bújt egy időre!:)Nagyon jó egészséget nektek és boldog baba várást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!