Miket kell megkérdezni a nőgyógyásztól? 7 hetes terhes vagyok. Először megyek ehhez a dokihoz, mert lombikos vagyok.
fog adni egy papirt, amihez el kell menni a vedonohoz es a haziorvoshoz. eloszor a vedonohoz menj.
aztan ir egy verveteles papirt, vert is fognak toled venni, hogy megtudja a vercsoportod, meg mas fontos dolgokat
vagy ket het mulva, vagy egy honap mulva hiv vissza, dokitol fugg, az ezutani komolyabb dolog a 12. heti genetikai uh lesz
ha rendes a dokid, elkuld valami ingyenes helyre kombinalt tesztet csinaltatni, ha nem ajanlja fel, feltetlen kerdezz ra (bp-en ingyenes pl az istvanban)
nem kell most dontened, hogy o lesz e az orvosod, de jo egy emberhez menni (nekem az elso bebinel a 29. heten kozolte a dokim, hogy bocs, nem o lesz a szuleszorvosom, mert o is terhes :)), de nagyon jo dokihoz passzolt at, es a masodik bebi tervezesetol ahhoz a dokihoz jarok, akihez atpasszolt :))
igazabol valaszd ki melyik korhazban szeretnel szulni, es hogy ott "kompetens e" a nodokid.
fontos, hogy legalabb szerzodesben alljanak, mert ha o pl az uzsokiban vezet le szuleseket neked meg a máv korhaz van kozel, akkor nem nagyon tudsz nala szulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!