Ez lehet baj? A nőgyógyásztól jövök és ezt elfelejtettem megkérdezni.
Figyelt kérdés
Ebben az évben már volt egy vetélésem, műszeresen befejezték.
Most olvastam hazafelé, hogy a cukorbetegség autoimmun betegség. A férjem pedig cukorbeteg,de csak gyógyszert szed.
Lehet, hogy azért vetéltem el akkor, mert a férjem örökítőanyaga káros a cukorbetegsége miatt?
Most újra probálkozunk, de nagyon félek.
2010. okt. 15. 17:17
1/6 anonim válasza:
ezt nem hiszem ,hogy azért vetéltél el ,mert a férjed hibás gént adott tovább. Az igaz, hogy acukorbetegséget lehet örökölni, de attól a magzat még teljesen életképes. Persze a férjednek esetleg a cukorbetegség miatt nehezebb lesz összehozni a babát de ha már volt rá példa akkor biztos fog menni megint. lehet, hogy egyszerűen nem volt összeillő a két sejt odabent és azért vetéltél el. Amúgy a vetélés erőssíti a méhet és hátha a következő jobban megtapad majd . sok sikert nektek, és ne félj.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Igyekszem nem félni, de az a kis bogár ott van. De próbálok pozitív lenni :-)
2010. okt. 15. 17:51
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy lehetne.Esetleg ha baktériummal vagy hasonlóval fertőzött a sperma,de az nagyon ritka.Ne aggódj,cukorbetegen is ugyanolyan szülő lehet az ember.Az előző baba valószínüleg beteg lett volna,és azért ment el,hacsak nincs nálad valami rendellenesség,de gondolom kivizsgáltak vetélés után,legalább egy vérvétellel.
4/6 anonim válasza:
Az egyik baráti párnál az anya inzulinos cukorbeteg, az apa gyógyszeres. Az első babájuk két hónap alatt jött össze, a második az első próbálkozásra. Mind a kettő makk egészséges gyerkőc.
Ott valami más baj lehetett, ami miatt elhalt a pici.
De legközelebb megemlítheted a dokinak, de mivel nem te vagy cukorbeteg, nem hiszem, hogy jobban nézegetnének, főleg, ha a babád majd szép ütemben fejlődik.
5/6 anonim válasza:
Ettől biztosan nem megy el baba, nyugi! Millió egy cukorbeteg ember hoz világra gyermeket! Egyébiránt pedig a cukorbetegségnél csak a hajlam öröklődik. Az én édesanyám például cukorbeteg volt, de én nem lettem az, pedig már 40 éves vagyok, és édesszájú. És látod, én is itt vagyok, világra jöttem! :)))))
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor most megnyugodtam.
2010. okt. 16. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!