Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet baj? A nőgyógyásztól...

Ez lehet baj? A nőgyógyásztól jövök és ezt elfelejtettem megkérdezni.

Figyelt kérdés

Ebben az évben már volt egy vetélésem, műszeresen befejezték.

Most olvastam hazafelé, hogy a cukorbetegség autoimmun betegség. A férjem pedig cukorbeteg,de csak gyógyszert szed.

Lehet, hogy azért vetéltem el akkor, mert a férjem örökítőanyaga káros a cukorbetegsége miatt?

Most újra probálkozunk, de nagyon félek.

2010. okt. 15. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem hiszem ,hogy azért vetéltél el ,mert a férjed hibás gént adott tovább. Az igaz, hogy acukorbetegséget lehet örökölni, de attól a magzat még teljesen életképes. Persze a férjednek esetleg a cukorbetegség miatt nehezebb lesz összehozni a babát de ha már volt rá példa akkor biztos fog menni megint. lehet, hogy egyszerűen nem volt összeillő a két sejt odabent és azért vetéltél el. Amúgy a vetélés erőssíti a méhet és hátha a következő jobban megtapad majd . sok sikert nektek, és ne félj.
2010. okt. 15. 17:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Igyekszem nem félni, de az a kis bogár ott van. De próbálok pozitív lenni :-)
2010. okt. 15. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy lehetne.Esetleg ha baktériummal vagy hasonlóval fertőzött a sperma,de az nagyon ritka.Ne aggódj,cukorbetegen is ugyanolyan szülő lehet az ember.Az előző baba valószínüleg beteg lett volna,és azért ment el,hacsak nincs nálad valami rendellenesség,de gondolom kivizsgáltak vetélés után,legalább egy vérvétellel.
2010. okt. 15. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Az egyik baráti párnál az anya inzulinos cukorbeteg, az apa gyógyszeres. Az első babájuk két hónap alatt jött össze, a második az első próbálkozásra. Mind a kettő makk egészséges gyerkőc.

Ott valami más baj lehetett, ami miatt elhalt a pici.

De legközelebb megemlítheted a dokinak, de mivel nem te vagy cukorbeteg, nem hiszem, hogy jobban nézegetnének, főleg, ha a babád majd szép ütemben fejlődik.

2010. okt. 15. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ettől biztosan nem megy el baba, nyugi! Millió egy cukorbeteg ember hoz világra gyermeket! Egyébiránt pedig a cukorbetegségnél csak a hajlam öröklődik. Az én édesanyám például cukorbeteg volt, de én nem lettem az, pedig már 40 éves vagyok, és édesszájú. És látod, én is itt vagyok, világra jöttem! :)))))
2010. okt. 15. 20:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor most megnyugodtam.
2010. okt. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!