Meddig kell szedni inszem után az Utrogestant, mert elfelejtettem megkérdezni?
Figyelt kérdés
Az inszem. napjától kell még 14 napot várni a teszteléssel, vagy van olyan teszt ami előbb is kimutatja?
Sajna, ezt is elfelejtettem megkérdezni
2011. nov. 4. 18:08
1/4 Manka68 válasza:
Szia!
Tesztig mindenképpen, és ha pozitív, akkor tovább is. Ha negatív, akkor érdemes egy vérvétellel megerősíttetni az eredményt, mert ha csak később mutatta volna ki a teszt, de sikerült az inszem, az utró abbahagyása meghozhatja a mensest. Viszont elvileg amíg szeded, nem jöm neg a vérzés, de már többen tapasztaltuk, hogy ha nem sikerül az inszem, az utró ellenére is megjöhet.
Most legyél türelmes, és várd ki a 14 napot. :-)
Drukkolok!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
Mi van akkor, ha egy esti program miatt, már hajnalban nem vettem be az esti 2 kúpot?
2011. nov. 6. 10:48
3/4 Manka68 válasza:
Leeshet a progeszteron szint, amit a beágyazódás fog megsínyleni. De talán egyetlen alkalomból nem lesz gond. Én még arra is vigyáztam, hogy a napi három alkalmat 8 óránként osszam el. Keltem hajnalban, hogy reggal 6-kor betegyem az elsőt, és este 10-kor volt az utolsó. Nem tudom pontosan mennyi ideig tart egy kapszula hatása, mennyi idő kell, hogy felszívódjon, vagy a használat után mennyi idővel csökken le a progiszint. De jobb nem kihagyni szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, már csak pár nap!
2011. nov. 10. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!