Nincs egy hete hogy laparoszkópiával műtöttek, elfelejtettem megkérdezni a dokimat hogy mennyi idő után lehet szeretkezni? Kell védekezni egy darabig vagy egyből lehet ujra próbálkozni? Nagyobb esély van a babóra most így a műtét után?
Sajnos csak a bal oldali petevezetőm átjárható a jobb nem inszemet javasolt a köv hónapban , de az inszem mellett lehet amúgy is próbálkozni ugye,
Bocsi a sok hülye kérdésért de már annyira szeretnénk babót olyan hosszú évek óta.
Jah a műtétem a ciklusom közepén volt pont a pékor ez nem fogja befojásolni a mensimet , ugy értem hogy nem fogok majd jobban görcsölni vagy esetleg késni a műtét miatt hogy pont akkor volt pém?
A műtét után legalább 5-6 hetet várjatok a próbálkozással, mert fertőzést kaphatsz!Szerintem inszem mellett nem javasolt próbálkozni ! Én úgy tudom, hogy inszem előtt nem is szabad együtt lenni, mert hígulnak a spermák, és nem lesznek erősek! De beszélj mindenképpen az orvosoddal!
(Azért gondolom, mert volt tüszőrepesztésem egy pár, és előtte 5 napig nem lehettünk együtt!
Szia!
Ismerős helyzet.:( Engem endóval műtöttek, de hasi műtétem volt. És sajna a kórházban láttam(minden nap hőmérőztek), hogy a műtét után volt közvetlen pém. De a következőt már simán próbáltuk(pedig vágtak). Mellettem azonban feküdt egy "hasonszőrű". Akit laparral műtöttek. A doki neki is azt mondta kb. 2 nap és jöhet a mehet, mert a "mi" betegségünk legjobb gyógymódja a baba és hát én is már taposom a 30-at.
A lényeg hogy nem kell várni, a lapar tényleg nem olyan megterhelő beavatkozás. Mondom mi nagy hasi műtét után is csak egy hónapot hagytunk ki és a doki mondta is nyugodtan lehet próbálkozni(persze azért vigyázva, de lehet).
Sajna azóta mi is inszemre várunk, de nem emiatt nem sikerül, hanem a betegség miatt.
De szurkolok Nektek.
Sziasztok.
NAgyon szépen köszönüm a válaszotokat nagyon aranyosak vagytok.
Megyünk inszemre de nincs nagy reményem hozzá , meg a gyogyókat sem tudom miből fizetjük majd ki de megoldjuk...
Még nem voltunk együtt magvárjuk a két hetet , de nehezen bírom :-DD
És remélem az inszem segít majd hogy legyen babónk mert ha nem akkor sajna a lombikra meg főleg nincsen pénzünk...
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!