16 éves vagyok, és a mellem kb.10 éves korom óta nem nő semmit. Régebben nagynak számított, de a mostani testalkatomhoz nem a megfelelő méret. Kicsi, így aránytalan a testem. Van rá esély, hogy a közeljövőben nőjön, vagy már csak a műtét segíthet?
Utánanéztem az ilyen témájú kérdéseknek itt, és mielőtt még mindenki nekem állna : nem, nem a pasik miatt. Nem izgat mit gondolnak a fiúk a mellemről, teljesen hidegen hagy, egyszerűen csak szeretnék magamnak megfelelni, és ezt egy arányos testalkattal el is érném.
Nem értem mi baj lehet, anyukámnak is nagy melle volt ennyi idős korában, és lassan tesómnak is (14 éves)nagyobb melle lesz mint nekem. =/
Nyugi, nincsen semmi baj(od)!!!
Énis 16 éves vagyok, és a melleim tök kicsik...:S
Engem is zavar, de sajnos nem tudok mit tenni ellene, ez van, majd megnő.
Neked is nőni fog, mert még fejlődésben van a szervezeted, nem mindenkinek nő egyformán, ne pánikolj!;)
Erre találták ki a push up-os, meg a szivacsos melltartót.:)
16 éves vagy basszus hát van akinek 20 éves koráig kicsik!
A műtétet felejcsd el berakatsz egy szilikon? Hát az úgy néz ki hogy a melled alatt felvágnak és így felhajtják az egész mellett beraknak egy párnát aztán összevarják és ott a mellkörnyéken a bőrt odavarják a bordák körüli részekhez hogy ne lőgjon azt a szilikon 5 évente cserélni kell mert egy penészes massza úszik benne rémesen gusztustalan és nagoyn drága...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!