Mekkora az átlag mell méret 15-16 évesen?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok...lassan 16... 75B-s mell méret olyan normális?2011. aug. 30. 00:08
2/12 anonim válasza:
jobban jártál mint én a 70A-mal
15/l
3/12 anonim válasza:
szerintem is pont annyi az átlag
nekem 75C és 14 éves vagyok :)
4/12 anonim válasza:
16 vagyok, 75B, de nagyon utálom, baromira nem tetszik a formája. :(
5/12 anonim válasza:
én 16 éves vagyok 75C-s melltartót hordok,én régen utáltam mert szerintem kicsik nagyon,de sokan megerősítettek abban hogy nem kicsik és gyönyörűek$:
6/12 anonim válasza:
80/C-t hordok és 15 éves vagyok. Szerintem a 75/B-s az átlag. :)
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:))
2011. aug. 30. 10:59
8/12 anonim válasza:
szia en fiu vaok de vannak lany tesojaim es a csajok korebe eleg jol mozgok es ismerem a mereteket szerintem a 75b pont az idealis meret mert megse ojan nagy alat de van is amit rajta fogni tehat pont joh szerintem sok pasit betutc vele fogni ha az arcod is szep :) :*
9/12 anonim válasza:
Genetikailag örökölted, ahogy a többi lány is. Fogadd el olyannak, amekkora, a természetestől úgysincs szebb! :)
10/12 anonim válasza:
én 14 és fél vagyok..és 70es B ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!