NORCOLUT-ot ítr fel a doki mert nem jött meg a menstruáció, mi van akkor ha elkezdem szedni és megjön? Ezt elfelejtettem megkérdezni akkor abba kell hagyni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 07:37
1/2 anonim válasza:
Én is szedtem múlthónapban ezt a gyógyszert. Nekem azt mondta, hogy ha szedés közben jön meg akkor azonnal hagyjam abba a szedését. (különben nekem csak a gyógyszer beszedése utáni 3. napon jött meg)
2/2 anonim válasza:
Szia. Nekem mindig csak a 10 napos szedés után 3-4 napra jön meg. Talán nem is tud addig megjönni, amíg szeded, mivel az elhagyása után jön megvonásos vérzés tudtommal. De ha közben megjönne, hát már nincs miért szedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!