Családi adókedvezményhez milyen papír kell? nőgyógyász vagy védőnő adja? 14hetes vagyok, tegnap voltam dokinál, de elfelejtettem megkérdezni.1 hónap múlva megyek csak, visszamenőleg is megadják a kedvezményt?
Nőgyógyásztól kell hozzá papírt kérni.Visszamenőleg is meg fogják adni.
Pont én is ezután érdeklődtem, mert 15 hetesen kérem az igazolást.
hat én dokim azt sem tudta miről beszélek,én diktáltam neki mit írjon az igazolásra.
majdnem otthagytam hogyha ennyire naprakész.
kedves utolsó.
nem akarok vitázni de a párod jelentse be magát rendesen az állam felé adózzon rendesen aztán utána húzza le az államot meg mindenki mást.
én elhiszem hogy ő így jobban jár de akkor ne szívjuk már állambácsi vérét.
amúgy igen egy összegben is lehet kérni.
Nekem is van egy kétévesem.Amint átlépek GYES-be, attól a naptól táppénzre megyek.Nálunk is a férjem fogja igénybe venni, mint a már meglévő gyerkőcre.Így éri meg, mert neki sokkal magasabb a keresete.
Lehet úgy is, hogy te veszed igénybe az egyik babóra, és a férjed a másikra.
Én eleve úgy megyek a dokihoz, hogy viszek egy nyomtatványt, amit neki csak alá kell írni.Azt hiszem, a mama a netről töltötte le.Könyvelő, úgyhogy ráért keresgetni:D
Szerintem visszamenőleg is kifizetik, ha nem most akkor majd visszaigényelheted a NAV (Apeh) -tól.
Én bruttó 110.000-re vagyok bejelentve nálam havi majdnem 10.000.-Ft-ot jelent a kedvezmény.(csak példának írtam)
15:18!
Se minimálbérre, se munkanélkülire nem tudod igénybe venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!