Családi adókedvezményhez milyen papír kell? nőgyógyász vagy védőnő adja? 14hetes vagyok, tegnap voltam dokinál, de elfelejtettem megkérdezni.1 hónap múlva megyek csak, visszamenőleg is megadják a kedvezményt?
Figyelt kérdés
visszamenőleg megkapta valaki? gondolok arra,hogy csak 18hetesen adja le a munkáltatónak a papírt és visszamenőleg is kifizetik?2011. aug. 10. 14:14
11/12 anonim válasza:
Kedves Bella83! 15.18-as vagyok, lehet félreérthetően írtam, nem a párom a maszek, hanem maszek cégnél dolgozik és sajnos csak minimálbérre jelentik be, attól függetlenül, hogy nem annyit keres. Sokan ezt csinálják sajnos, örülj, hogy van munkád! Ez ellen nem tudsz mit tenni, pláne a mai világban. NEm mi húzzuk le az államot.
12/12 anonim válasza:
így azért mindjárt más,nektek persze sz.ar csak engem marhára idegesítenek azok akik 250000-et kapnak feketén és akkor még az államot is megfejik, akinek meg jó lenne mint nektek az meg szív.
köszi mindenkinek aki lepontozott ha majd elveszik a 3.év gyest meg megbuzerálják a gyed.et mert ugye még amerikában sincs azok meg majd megérdemlik a sorsukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!