"Szigorú anyukák" ti erre hogyan reagálnátok?
Szia! 16 évesen ismertem meg a páromat, akivel azóta is együtt vagyok (most már egyetemistaként, 19 évesen)...
Amikor megismerkedtünk nagyon nagyon rossz volt, mivel anyukám mindenbe beleszólt...pedig nem voltam se bulizós, se cigizős se se se...egy aranyos srác szeretett belém aki egy nagyon megfontolt ember...anyukám nagyon fújt...gondolom a tanulás miatt (habár sosem volt gondom vele, 4.ben is diplomát kaptam:))
Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, 16 évesen is lehet szerelmes az ember, ésszel! nagyon sok mindennel vártunk (petting, szeretkezés) és nem bántuk meg. Remélem Ti is így tesztek majd!
Állj a sarkadra, de légy közben illemtudó, érvelj, ne engedd, hogy beskatujázzanak.
2o-L
köszönöm nektek :)
utolsó válaszadó, még sokáig legyetek boldogok!
Szia!
Teljesen normális dolog, hogy te már vágyódsz a szerelem után. Ne szégyeld emiatt magad. Beszéld meg anyukáddal, hogy úgy érzed, hogy elérkezett az ideje a szerelmeskedésnek. Mondd meg neki, hogy ő is volt fiatal, és legyen kedves értse meg. Mondd meg azt is, hogy te ezáltal nem fogsz változni, és ugyanúgy fogod őt szeretni, mint eddig.
Sok sikert, Iza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!