Milyen "kapcsolatban" vagytok edesanyatokkal?
Figyelt kérdés
en mondjuk arra celzok,hogygy eltudtok vele beszelgetni mint egy barattal,vagy nem mertek beszamolni neki mindenrol.en az utobbikent vagyok.2011. jún. 18. 12:53
1/10 anonim válasza:
Nem merek vele semmiről sem komolyan elbeszélgetni.Hihetetlen,hogy miket nem reagál.:/:@
2/10 anonim válasza:
Nekem tökéletes anyukám van..:):)<3
3/10 anonim válasza:
Sz.ar kapcsolatba,tönkre tette az életem,alkoholista.
Szerencsére eljutottam arra a pontra,hogy már leszarom.
4/10 anonim válasza:
Egyetértek. :) Barátnőm és az Anyukám is egyben. Megért,mellettem áll,tanácsot ad,ha az kell,akkor leszid,de tudom,hogy a saját érdekemben teszi. :)
5/10 anonim válasza:
Nagyon jó Vele a kapcsolatom! :) Egyszerűen imádom! Amellett, hogy Ő a világ legjobb Édesanyja, amellett a legjobb barát is. Hálás vagyok, hogy ilyen jó Édesanyát kaptam a jóistentől! :)
Én: 14/L, Édesanya: 55 éves
6/10 A kérdező kommentje:
12:55 enisigywagyok.en inkabb a ket evvel idosebb testveremhez fordulok ha nagy a baj,de hozza is ritkan.
2011. jún. 18. 13:46
7/10 A kérdező kommentje:
es nem merem elmondani anyamnak miket csinaltam(nem is vagyok mindenre buszke,rossz tarsasagba keveredtem.)mert kepes egy honapig tarto buntetest is kiosztani.
2011. jún. 18. 13:48
8/10 anonim válasza:
Szinte barátnők vagyunk, bár néha vannak dominanciaharcok, ő skorpió én bak, de azért jó a kapcsolatunk.
27N
9/10 A kérdező kommentje:
az nemtokmindegy hogy most o skorpio es te bak.?:D demindegy.amugy enis skorpio vagyok anyam meg bak.^^
2011. jún. 18. 15:59
10/10 anonim válasza:
én se mindig
néha ugy jo elbeszélgetni vele dolgokrol
de vannak dolgok amikről jobb ha nem tud legyen az akármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!