Egy hazugság örökre megrendíti a bizalmat egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
egy régi futó kaland letagadása óta a párom nem bízik bennem, folyamatosan felhánytorgatja a régi dolgaimat... ez olyan megbocsájthatatlan dolog, amit tettem???2011. okt. 30. 19:51
1/10 anonim válasza:
Remélem nem komolyan gondolod azt a kérdést hogy nem olyan megbocsátható....
Ha a bizalom meg reng akkor a vissza is jön nem lesz a régi...legalább tanultál belőle remélhetőleg...
2/10 anonim válasza:
Ja bocsi nem kérdeztem de le is feküdtél az illetővel?
Bár nem oszt nem szoroz a dolgon,ezt nem lehet megbocsátani még mert egy kis szálka és egy miért mindig ott marad bármyennyire is szereti az ember a másikat...
3/10 anonim válasza:
Nem valami határozott. Vagy megbocsát az ember, vagy nem.
4/10 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a múltadhoz, nem tudom miért kell feleslegesen bonyolítani egy kapcsolatot.Biztos te is találnál az ő régi dolgaiban olyan dolgot, ami nem tetszene.
Egy új kapcsolatba nem kell belekeverni a régi dolgokat...(kivéve ha nemi betegséget kaphat tőled)
5/10 anonim válasza:
Ha a régi futó kaland már ez alatt a kapcsolat ALATT volt, akkor jogos, hogy nem bizik benned, ha ELÖTTE, akkor semmi köze hozzá.
6/10 anonim válasza:
Igen, az. Én ki is rúgtalak volna a helyében.
7/10 anonim válasza:
Ez attól függ, mikor volt a futó kaland?
8/10 anonim válasza:
Mivel azt írod, hogy hazugság, gondolom a kapcsolat alatt történt. Igen, megbocsáthatatlan. Vagyis inkább: felejthetetlen.
9/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,megbocsátani meg lehet,de elfelejteni nehéz.Ne adj okot neki a bizalmatlanságra!Ne rejts,titkolj előle semmit!Idővel ha szeret helyreáll a bizalma veled szemben,de ez kemény munka lesz,és lehet,hogy évekbe tellik.Ha szereted,és úgy érzed ő is szeret,kitartás!
10/10 anonim válasza:
Hát én soha nem bocsátanék meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!