Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfitársaim, hogyan viszonyul...

Férfitársaim, hogyan viszonyul feleségetek vagy barátnőtök a filmen látott meztelen nőkhöz?

Figyelt kérdés

Nekem már kimondottan kellemetlen, hogy akármilyen filmet megnézünk párommal, javarészt a nők meztelenek, férfit ritkán mutatnak.

Szinte rá sem nézek másra és látom a nejemen, hogy rosszul esik neki.

Nálatok mizújs?

2011. márc. 24. 19:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de nem zavar, mivel engem egy női test látványa hidegen hagy. Viszont ha a párodnak ez rosszul esik, akkor azon te tudsz változtatni, pl hogy dícséred, megjegyzed néha hogy csinosnak találod stb. Valszeg önértékelési zavarai vannak ha zavarja a filmekben a női meztelenség. Kevés az önbizalma, és azért zavarja, mert azt hiszi hogy neked a vásznon látott hölgy jobban bejön.

Esetleg meg is beszélhetitek.

Régebben én is így voltam vele, majd mikor szóvá tettem a páromnak, hogy szerintem én ronda vagyok, mert nem pont úgy nézek ki mint ezek a nők( konkrétan megneveztem hogy milyen különbségeket látok én ), a párom pár perc döbbent csend után azt mondta: " Hülye vagy? Nekem meg pont az tetszik!!!" :DDD Azóta nincs ilyen problémám, kisült hogy amit én gondoltam magamról, az elég messze van a valóságtól, és ráadásul a páromnak meg pont az jön be, amin én idegeltem magam :DDD

2011. ápr. 26. 12:28
 32/37 anonim ***** válasza:
93%

Férfiként:

alig várom, hogy már végre egy felöltözött nő legyen a képernyőn!!

A sok öncélú meztelenség, az nem hagy semmit a fantáziának!!!

2011. ápr. 26. 13:20
 33/37 anonim ***** válasza:
84%

Médiáról alkotott véleményen sötét, mint az éjszaka. Minden filmben van egy kicsi ebből is, abból is, (szerelem, akció, horror, meztelenség), mert abban bíznak, hogy így mindenki megtalálja, ami őt érdekli. Csak éppen így pont az sül ki belőle, hogy senki nem szereti a filmet azért a "kicsiért", ami az ő ízlésének megfelel.. Én nőként kissé gáznak érzem, hogy már a papírzsepi reklámot is csak akkor lehet eladni, ha pucér nő van benne. Az agyam akkor durrant el, mikor a 7-es busz oldalán egy kétszeres életnagyságú pucér bigével reklámoztak egy női fodrászatot.. Magam sem értem, mit akart ezzel a marketingesük.. Az szép, hogy este 8 előtt nem adhatnak ilyesmit a tévében, de ma már minden gyerek 5 percenként találkozik ilyesmivel a világban, és ez szerintem egyáltalán nem tesz jót a lelki fejlődésüknek.

Én nem vagyok modell alkat, más nőkre viszont csak akkor vagyok féltékeny, ha a párom okot ad rá. Az ilyen pasi mellett viszont nem érzem jól hosszú távon magam, úgyhogy úgysem tart sokáig a kapcsolat.. Ha valakiben bízom, akkor simán beengedném egy pucér nőkkel teli hárembe is, mert tudom, hogy ő engem akar. Viszont volt olyan párom, aki úgy érezte, azzal tud maga mellett tartani, ha folyton féltékennyé tesz és harcolnom kell érte.. Hát ezzel csak azt érte el, hogy megalázva éreztem magam, és már egyáltalán nem voltam biztos se benne, sem pedig magamban. Hosszú kapcsolat volt, de ilyesmik miatt ment tönkre - egyáltalán nem bántam meg.

Kérdező, az ilyen eseteket szerintem csak úgy tudod kezelni, ha kommunikálsz a pároddal. Meglátva egy meztelen nőt nyugodtan kritizálhatod, akkor is ha nem érzed úgy (Ilyen műmacákat meg minek mutogatnak?) vagy hozzáfűzhetsz valami bókot a jelenethez (Hát ilyenkor látom, milyen szerencsés vagyok veled, mennyivel szebb a te akármid az ilyen kirakati cicáknál). Légy kreatív!:)

2011. ápr. 26. 14:23
 34/37 anonim ***** válasza:
91%

A meztelen nők a médiában részre válaszolnék: egyszerűen arról van szó, hogy a filmeseknél tartja magát az a nézet, hogy a meztelen női test szép, a szépség megtestesítője, míg a teljesen meztelen férfitest inkább "csak naturalista ábrázolás". Meztelen férfitesteket valóban nem látni egy az egyben a képernyőn. Ebből a nézőpontból engem nem is zavar, ha tényleg a szépségét kiemelve ábrázolják a női testet, akármilyen legyen is.

Mint ahogy azt is normálisnak tartom, ha a párom megnézi.

2011. ápr. 26. 14:33
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

:DDD Fodrászatot meztelen nővel? :DDD Biztos sok női kuncsaftot szereztek a kampánnyal:DDD

Amúgy ez gyerekes dolog a média részéről, mert az rendben van még hogy a férfiaknak szánt termékeket így próbálják meg vonzóbbá tenni ( pl motorreklám, mindíg van egy szexis, vagy félmeztelen nőci a motor mellett ), de hogy a nőknek szánt termékeknél ezt miért gondolják így, az nekem sem fér a fejembe.

A filmek meg...hát egy kaptafára készülnek, a vége is mindnek ugyan az. A sógornőm pl évekkel ezelött elaludt egy filmen, és másnap megkérdezte a bátyámat hogy mi lett a film vége, mire a bátyám megszólalt: " Mi lett...mi lett...hát ami mindegyiknek...győztek" :DDDD

2011. ápr. 26. 15:00
 36/37 anonim ***** válasza:
91%

Nem csinálunk belőle ügyet, nekünk ez ugyanolyan természetes, mint ha fel lennének öltözve.

Inkább azon szoktunk nevetni, hogy sokszor melltartóban gatyában, paplan alatt szexelnek, meg olyan módon, ahogy átlag ember sose csinálná.

2011. ápr. 26. 16:16
 37/37 anonim ***** válasza:
nokent annyibol zavar, hogy mindenutt ilyeneket latok!! Kicsit felnezek netre, betola a pinajat az orrom ele valami cafka, bekapcsolom a tevet, ott vonaglik husz plasztikazott no! Az, hogy parom hogy reagal, az o dontese, nalam nem veri ki a biztositekot:)
2012. jún. 25. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!