Férfitársaim, hogyan viszonyul feleségetek vagy barátnőtök a filmen látott meztelen nőkhöz?
Nekem már kimondottan kellemetlen, hogy akármilyen filmet megnézünk párommal, javarészt a nők meztelenek, férfit ritkán mutatnak.
Szinte rá sem nézek másra és látom a nejemen, hogy rosszul esik neki.
Nálatok mizújs?
lehet, h a zavartságomat leplezem, de ilyenkor nő létemre elkezdek szinte férfiként beszélni, és ecsetelem, h milyen jó segge meg melle van a csajnak.
tv-t ugyan nem nézünk, de filmeket igen.
kapcsolatunk romantikus hajnalán moziban voltunk, és épp meg akart csókolni a párom, mikor felbukkant egy szép mell a filmben.
erre én: odanézz! cici! :D
ez azóta nálunk szállóige. szóval ő sem érzi kellemetlenül magát, és én sem vagyok féltékeny semmilyen plasztikázott színésznőre. nap mint nap bizonyítja, hogy engem tart szépnek és kívánatosnak.
sztem ha egy nő ezen kiborul, az már súlyos önértékelési probléma. tkp saját magát alázza meg azzal, hogy egy elérhetetlen személyre féltékenykedik és csapja ki a balhét.
Én is nő vagyok. Sosem voltam vékony (de még duci se nagyon). A fiunk születésekor ez még jobban eldurvult.
Ha a filmen meztelen nőket látunk, nem szólok rá, de a film helyett inkább az ő arcát nézem, figyelem a reakcióját. Puszta kíváncsiságból, nem azért, hogy utána visszamondhassam, hogy pl csillogott a szeme.
Szerintem természetes, hogy egy férfi megnézi a nőket, a nők is megnézik a férfiakat és a nőket is!
Ezzel nincs is semmi probléma addig, amíg szemmel néz és nem kézzel.
Mindenesetre én erőt kaptam a mostani filmek és benne lévő nőideálok alapján a fogyáshoz, hogy a férjem reakcióján büszkeséget is, és ne csak szeretetet lássak, ha rám néz.
Kedves első!
"Én nő vagyok, de tuti, a párom erre tudna mit írni... Én duci vagyok. Persze irigylem az ilyen tökéletes alakú lányokat, de az az én bajom, tehetnék érte, ha nagyon akarnék, hogy vékonyabb legyek."
És mondd, 22 évesen mi tart vissza? Most még viszonylag így is megnézhető vagy, de 5 év mulva már csak uborkával. Ennyire nem vagy hajlandó, magadért?
ÉN IS NŐ VAGYOK, DE ÉN NEM NÉZEK SEMMI OLYAT, AMIBEN MEZTELEN NŐ VAN, MERT ZAVAR. SZERINTEM NAGYON MEGALÁZÓ, HOGY ÁLLANDÓAN CSAK A NŐKET VETKŐZTETIK, MINTHA VALAMI INGYEN QRVÁK LENNÉNEK, VAGY HOLMI SZEXUÁLIS ÁRUCIKK, AMIN LEHET NYÁLAT CSORGATNI. De férfit csak ritkán látok meztelenül!
Alig várom már, hogy mikor jön el, amikor meztelen (fütyis!) pasik lesznek mindenhol és persze olyan előszeretettel vetkőznek, mint a nők.
Régebben, amikor kislány voltam nem érdekelt, csak egy idő után tartottam furcsának, hogy miért mindig a nő vetkőzik, amikor engem ez nőként nem érdekel. Ha akarom magamat is megtudom nézni meztelenül...
Olyan, mintha a nő valami árucikk lenne, és a filmeket a pasiknak gyártanának..olyan "hímközpontú", ha érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!