Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jösz ki a fizetésedből?...

Hogy jösz ki a fizetésedből? Hogy tartod el a családodat egyáltalán? Nem háborogsz, mérgelődsz ezek miatt?

Figyelt kérdés

Nyugat-európai árak vannak (élelmiszer árakban, ruházatban... tényleg abszolút mindenben) és kelet-európai fizetések.

Én egyedül élek, naponta 1000 forintot ételre-italra kényszerülök költeni. Ez havi 30 ezer, a fizetésem harmada. A lakásra (mivel nem albérlet) szintén havi 30-at kell költenem. 30 ezer marad tisztálkodásra, ruházatra, szórakozásra, javítási költségekre (pl. elromlik a TV) ami RÖHELYESEN kevés.

Csak én tajtékzom?

2011. márc. 5. 16:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/139 anonim ***** válasza:
16%

ma 17:51

Én erre azt mondom neked, hogy a nagyszüleim átéltek 2 világháborút.

Világéletükben a zsírt ették zsírral, mindíg volt disznajuk.

A nagyapám 81 évig élt, a nagyanyám 92 évig!

Nem feltétlenül az az egészséges amit az újkelető holisztikus média, és bérencei beállítanak egészségesnek.

Ja meg kérem, mozogni kell..

2011. márc. 5. 17:56
 52/139 anonim ***** válasza:
12%
Komolyan a magyarok vannak válságban? Romániában lakok a szüleimmel és a szüleim havonta csak 60e Ft-ot keresnek, itt meg vannak olyanok akik 170ezerből nem jönnek ki havonta..hihetetlen.
2011. márc. 5. 17:57
 53/139 anonim ***** válasza:
76%

17:56

Igen én nagy apám is fél kenyeret evett meg nagy darab szalonnát csak utána kapált 10 órát a földön meg fizikai munkát végzett. De ha én ezt ennem elég gyorsan 100 kg felé kerülnék mivel napi 12 órát az irodában ülök és max heti 3-4 alkalommal jut időm sportolni mozogni.

2011. márc. 5. 18:00
 54/139 anonim ***** válasza:
69%

" Komolyan a magyarok vannak válságban? Romániában lakok a szüleimmel és a szüleim havonta csak 60e Ft-ot keresnek, itt meg vannak olyanok akik 170ezerből nem jönnek ki havonta..hihetetlen.

"

Az más kérdés, hogy az a 130-70 ezer ft két fizetés összesen.. A lakásra meg elmegy 60 ezer meg 70 ezer.

Még talán 130 -70 ezer ft-ért nem is nagyon tudnék panaszkodni. De pl szüleim apa keres összesen 70 ezer ft-ot anya meg kb 40 ezer ft ot. És a legtöbb pénz a lakásra megy el. Fűtés meg nincsen.De arra is fizessük azért, de ugyanoyan hideg van a lakásban. Röhej!

Ja és úgy , hogy egyikünk sem dohányzik, nem iszunk alkoholt. és nem veszünk colát sem.

2011. márc. 5. 18:02
 55/139 szamóca. ***** válasza:
39%

nem ovlastam teljesen végig ak ommenteket, de ahogy látom megint előjöttek az "örülj neki, mert szegény etiopgyerekek" hozzáállású hozzászólások. no kérem, az sem természetes, az sem jó. nyilván rosszabb mint amit mi élünk meg. viszont attól hogy nekik nagyon rossz még lehet nekünk is rossz, és ttől függetlenül még nem biztos hogy normális az ahol a mai magyarország tart. Nem, ma már nem kéne luxuscikknek számítania a tv-nek és hasonlóknak. valamikro az volt, ma már ennek természetesnek kéne lennie.

bár az tény hogy amit a kérdező leírt az még nem súlyos. még mi is egész jól megvagyunkk: havi 100-120 ezer/2 fő ( attól függően hogy én mennyire tudok dolgozni sulim mellett ). abból 40rezsi, 30 benzin (igen, muszáj - anyu munkaköréhez tartozik), 10 bérlet, a maradék kaja... ha mázlink van és sok munkám volt, jut kólára. ha nem, akkor kajáa is alig már hó végén.

azzal könnyű dobálózni hogy főttkaja olcsóbb... az hát, csak sajnos nem vagyok otthon egész nap hogy főttkaját egyek. hajnalban el itthonról, este érkezem, ott ezsem ahol épp sikerül.

a hitelesekkel nem értek egyet viszont... naaagyon ritka az hogy valakinek tényleg muszáj volt felvennie hitelt. ha meg nagyobb kényelem kellett, akkor vállaljátok hogy msot szükösködni kell miatta.

2011. márc. 5. 18:03
 56/139 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:51

Gyümölcsöt is csak mértékkel, főleg ha nyers, egyrészt a gyümölcsben rengeteg a cukor, attól leszel cukorbeteg.

Továbbá, permetszer, növényvédőszer, és egyéb maradványok.

Attól meg a májad készül ki elég gyorsan.

A csirkemellnél meg olcsóbb a farhát, vagy a belsőség, utóbbi még laktatóbb is.

Szóval te tipikusan holisztikus héber módon étkezel ha átgondolom, de kiabálod, hogy mennyire egészséges.

Én inkább pőatkolok el 55 éves koromban a rossz koleszterinem miatt mint 40 évesen a májrák miatt.

2011. márc. 5. 18:04
 57/139 anonim ***** válasza:
11%

ma 18:03

Nem félnapokat kell főzni, én hetente 2-3 órát töltök főzéssel, és esszük egy hétig!

Egyszerűeket kell főzni, és sokat, ez a titka.

2011. márc. 5. 18:08
 58/139 szamóca. ***** válasza:
37%
az oké, én is szotkam főzni. de azt csak este esszük, napközben kell valamit vennem így is úgyis. nem kaphatom elő a kis ételhordódobozkám a metron és kanalazhatom ki, érted...
2011. márc. 5. 18:09
 59/139 anonim ***** válasza:
11%

Egyébként szerbeknél (másik kollegám) meg mégrosszabb már évek óta, azért is járnak át ennyien ide dolgozni

(egy szerb kap munkát egy magyar nem, de magyart kábítják hogy túlképzett meg alulképzett meg egyebek lfszt! Adókedvezmény vana szerb után, plusz kevesebbet kell fizetni neki, ez a kapitalizmus ez a nyugat) És akkor meséli nekem a szerb kettősállampolgár kollegám, hogy hogyan seftelik át a szerb cuccokat magyarba (pl cigi, pia stb) aztán fusiznak vele, amiből mégannyit összehoz mint a fizetése..

2011. márc. 5. 18:13
 60/139 anonim ***** válasza:
29%
Hú, anonym, eddig tök jókat szóltál ehhez a kérdéshez, de a 18.04-ben volt pár butaság :(
2011. márc. 5. 18:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!